Vrei sa vizitezi Peru? Iata ce poti sa vezi aici!

28 ian.

Vrei sa vizitezi Peru? Iata ce poti sa vezi aici!

  Diverse

Cel mai probabil vei ajunge in Peru in capitala sa eleganta Lima, un oras modern care reuseste sa combine stilul traditional peruvian cu elemetele tehnologiei din secolul XXI. Dupa ce ai vizitat capitala, ar fi indicat sa te indrepti catre Cusco. Un oras deosebit, un oras colonial care a facut parte in trecut din imperiul Inca. Acesta este inconjurat de una din cele mai frumoase privelisti din lume, in orice directie te-ai uita ai vedera munti spectaculosi care par sa mangaie norii cerului. Este o tara unde poti experimenta o drumetie in munti in adevaratul sens al cuvantului. Faimoasa poteca Inca Trail este una care te poarta prin  citadela machi Piccu unde vei avea parte de alte privelisti care iti vor taia rasuflarea.

Pe coasta vom gasi numeroase situri arheologice precum si plaje gloriase care au in spate orase pline de lunida. In sudul limei vom gasi bizarele Nasca Line, care au un mister aparte inca de la descoperirea acestora acum 70 ani.  Poti mai api sa vezi Reserva nacional Pracas, fiind un parc national unde vei putea tot felul de animale salbatice. in cadrul rezervatiei vei gasi Huacachina o statiune de vis unde vei putea avea parte de cea mai mare aventura a vietii tale sau sa te poti relaxa in adevarata splendoare a naturii.

In Nordul Limei se alfa orasul Chan Chan si Valea Priamidelor. De asemenea daca te vei aventura in zona de coasta peruviana si este un fan al sporturilor de apa vei putea face surfing, valurile fiind un adevarat paradis pentru amatoriii si profesionistiii acestui sport.

Daca te vei indrepta spre jungla vei avea ocazia sa te intalnesti cu o serie de animale exotice si te simti ca un adevarat explorator.

Pe scurt Peru este o tara care merita sa o vezi, vei avea multe de vazut si vei avea ocazia sa cunosti o cultura cu totul diferita de la care sigur vei avea ce invata.

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.