Viata de „bogatan”

25 apr.

Viata de „bogatan”

  Viata

Viata bogatilor de peste tot din lume este fascinanata, „bogata” in adevaratul sens al cuvantului. Acestor persoane instarite nu le lipseste nimic, au din plin de toate, si pot da fara grija multe lucruri si bani altora mai putin fericiti decat ei, mult mai putin fericiti din punctul de vedere al resurselor materiale.

Atunci cand ai bani, ai si faima, si viata sociala, si un partener/o partenera de viata ideala, ai masini, ai locuinte extravagante, nu trebuie sa duci lipsa de nimic.

ti poti programa si organiza vacante in cele mai exotice si scumpe destinatii din lume, iti poti permite sa iti faci vacanta pe un yaht sau poti alege sa iti cumperi un yaht numai al tau, poti cumpara cele mai rapide si noi masini pentru tine sau poti face daruri foarte costisitoare prietenilor si familiei.

Insa, pe langa luxul tau si ideplinirea tuturor dorintelor la care te-ai putut gandi canva, poti alege sa si donezi sume mari de bani, lucruri si obiecte de care multi alti nefericiti ai sortii au nevoie. Petrecerile la care doar viseaza unii ca pot sa participe din cauza taxei exorbitante care se aplica la intrare, sunt o obisnuinta pentru tine.

Vedetele si evenimentele mondene la care participa acestea sunt mereu pe lista ta de asteptare. Primesti invitatii de peste tot si de la toata lumea, de la persoane influente, parteneri de afaceri, celebritati sau moguli media.

Toti doresc sa le fii prieten, toti te saluta si te vor langa ei, vor o parte din tine pentru a vedea si ei cum este sa traiesti „la vida loca”, dupa pofta inimii. La cati bani ai, nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu viitorul tau si chiar viitorul multor altora pe langa tine. Nu te mai gandesti si nu te mai stresezi in legatura cu veniturile.  Totul este aparent perfect pentru tine, dar oare in realitate chiar asa este?

 

One Comments “Viata de „bogatan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *