Vezi filmul preferat sau asculta muzica de care te-ai indragostit doar cu DVD-Playerele de la Panasonic

mypanasonic.ro 29 nov.

Vezi filmul preferat sau asculta muzica de care te-ai indragostit doar cu DVD-Playerele de la Panasonic

Astazi avem la dispozitie cele mai moderne si mai sofisticate mijloace de entertainment. De la console de gaming Wi-Fi pana la cele mai bune playere pentru audio si video, toate fac parte din viata noastra si ne ajuta sa ne relaxam si sa ne simtim cat mai bine in timpul liber.

 

Locul vechiului video a fost luat astazi de dvd playere, niste dispozitive compacte care pot reda si citi o multime de formate si tipuri de medii de stocare. Un DVD Player imprumuta din functiile video-ului vechi, in sensul ca exista clasicele butoane de redare, de inregistare, numai ca in loc de casete VHS se folosesc DVD-uri cu o capacitate de stocare mult mai mare. DVD Playerul poate reda atat fisiere in format audio-video, audio, dar si toate formatele populare de imagini digitale.

 

El se poate conecta rapid la un televizor sau la un monitor, controlul total asupra sa se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi complexe, sunetul poate fi redat prin intermediul difuzoarelor televizorului sau poate fi conectat un sistem audio cu sateliti pentru o calitate exceptionala a sunetului perceput.

 

In general dvd playerul e utilizat pentru vizionare de filme artistice, filme de la evenimente private, anumite fotografii din vacante sau din calatorii.

 

O multime de formate suportate si calitate exceptionala la redare

 

De la MyPanasonic, magazin online care se ocupa de comercializarea unei game variate de produse electronice moderne, va puteti cumpara oricand un DVD Panasonic perfect pentru serile cu prietenii sau cu familia, dotat cu terminal USB 2.0 de mare viteza si capacitatea de redare a DVD-R/DVD-R DL/DVD-RW sau DVD-Video/ MP3 (DVD-R / -R DL)/ JPEG (DVD-R / -R DL)/ DivX (DVD-R / -R DL).

 

Modelele de DVD Panasonic din oferta MyPanasonic au iesiri HDMI, tehnologia incorporata Dolby Digital Decode, iesiri video. Dvd playerele redau de pe usb atat JPEG sau mp3-uri, cat si fisiere in format DivX, puteti folosi de la CD si CD-R, RW la Video CD-uri si SVCD, consumul de curent este redus, designul este compact.

 

DVD Playerul de la Panasonic se remarca in special printr-o adaptare perfecta la orice tip de fisier si mediu de iesire, ecran tv sau monitor, uneori chiar laptop, depinde de ce tip de conectivitate alegeti.

 

Sistemul video al unui DVD Panasonic de la MyPanasonic se poate adapta ambelor formate clasice, PAL si NTSC, scanarea este progresiva, din dotarea sistemului fac parte si convertoare video D/A si audio D/A de 108 MHz/12 biti, respectiv 192kHz/24biti, dar si iesirea analogica audio.

 

DVD Playerul Panasonic se conecteaza usor la orice monitor extern si este realizat din materiale de calitate

 

Pentru conectarea unor dispozitive cu cerinte speciale de retelistica exista iesire Euro SCART, dvd playerele au si conversie HD Up si HDMI-CEC. Materialele din care sunt realizate dvd playerele sunt de cea mai buna calitate, sunt rezistente la socuri si la diferente de temperatura si umiditate, redarea DVD-urilor sau a CD-urilor decurge fara probleme, calitatea sunetului si a imaginilor in miscare sau statice, pentru fotografii este impecabila. Garantia oferita de producator si modul in care e construita fiecare unitate vanduta sunt doua aspecte prin care Panasonic a castigat increderea clientilor sai si i-a ajut sa ia o decizie inspirata in privinta alegerii celui mai bun dvd player de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *