Vestimentatia la birou

8 sept.

Vestimentatia la birou

Fiecare firma are propriul cod vestimentar de care trebuie sa tinem neaparat cont. Este posibil ca multi dintre cititorii acestui articol sa spuna ca job-ul lor nu include sau nu impune un anumit cod vestimentar. Ei bine, credem sau nu, este foarte important sa ne imbracam potrivit la munca.

In momentul in care lucram la un birou cu siguranta trebuie sa facem astfel incat sa facem lucrurile cat mai bine. Femeile nfac greseli foarte mari in ceea ce priveste vestimentatia de la birou. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa evitati pentru viitor:

Hainele sexy

In momentul in care avem un job ce presupune sederea la un pupitru si contact permanent cu oamenii nu putem sa ne afisam in hainele potrivite pentru club. Astfel, nu vei face decat sa le atrangi atentia colegilor de serviciu. In plus, cu siguranta seful tau nu se va simti confortabil sa te vada imbracata in hainele cu care mergi la club. Trebuie sa alegi o tinuta decenta si care sa te caracterizeze. A nu se intelege gresit: nu inseamna ca trebuie sa va imbracati nepotrivit personalitatii pentur a fi decent insa trebuie sa folosesti haine potrivite job-ului tau. Hainele nu trebuie sa fie mulate pe corp insa nici foarte largi. Alege haine decente care iti definesc o personalitate.

Accesorii

De foarte multe ori, femeile au tendinta de a exagera cu accesoriile. Acest lucru se poate transforma intr-un adevarat kitch daca nu sunt alese asa cum trebuie. Accesoriile sunt bine-venite pentru ca pot completa o tinuta insa acest lucru nu inseamna nicidecum ca trebuie sa ne umplem mainile cu bratari sau degetele cu inele. Astfel, accesoriile tale vor zangani la fiecare miscare pe ca re o vei face. Din acest motiv trebuie sa alegi accesorii finute, care se potrivesc tinutei tale si alese cu bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *