Un sut in fund, un pas inainte!

24 dec.

Un sut in fund, un pas inainte!

  Diverse

Relatiile sunt niste parteneriate, nu se refera la duble standarde. Nu poti face mereu ceea ce vrei si sa mai astepti sa nu fii nici prins. Fii egal celui de langa tine. Sprijina-ti si iubeste-ti partenerul si el sau ea te va sprijini si iubi la randul ei/lui.

Sa fii singur sau pe cont propriu nu este o sentinta data de cineva. A fi singur este exact momentul in care este timpul sa te bucuri de viata, sa sarbatoresti si sa-ti traiesti viata la maxim.

Daca vei vrea sa mergi la un anumit concert, mergi. Daca vei vrea sa te combini cu acel tip dragut pe care la-i intalnit la coada la bere, fa-o. Viata iti va fi dupa cum o vei crea. Adevarata sentinta este faptul de a fi nefericit intr-o relatie daunatoare.

Poate ca nu vei sti de ce din prima, insa este important sa ai credinta. Deschide-ti inima si mintea si imbratiseaza ideea ca soarta ti-a trimis aceasta persoana in viata ta cu un scop. Incearca sa gasesti motivul si lectia de invatat de aici. Aminteste-ti, se poate intampla asta chiar si dupa mult timp, insa cu siguranta se va intampla.

Relatia este defecta inca din momentul in care ai pierdut increderea. Indiferent de cat de tare vei incerca, daca nu exista incredere, atunci nu exista relatie. A fi paranoica si a te intreba mereu daca iti va face rau nu este calea pentru a iubi si a trai asa cum trebuie.

La sfarsitul zilei, singura persoana care conteaza pentru tine si de care ai nevoie esti chiar tu. Trebuie sa ai valoare de sine, respect de sine si iubire de sine pentru a capata mai apoi abilitatea de a putea lasa pe cineva sa te iubeasca. Nu te compromite singur niciodata.

Fericirea este o alegere, asa ca alege-o. Sterge-ti lacrimile si da la o parte mania si furia. Alege tot timpul fericirea iar lucrurile bune vor veni de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *