Un CV admis

28 oct.

Un CV admis

  Diverse

De cele mai multe ori este foarte greu sa ne gasim un loc de munca mai ales atunci cand vorbim despre un post foarte dorit. Sigur ca oamenii nu stiu sa isi expuna foarte bine calitatile astfel incat sa starneasca curiozitatile oamenilor, ceea ce face ca posibilitatea gasirii unui loc de munca sa fie din ce in ce mai scazuta.

Am auzit foarte multi oameni care se plang de faptul ca le este foarte greu sa gaseasca un loc de munca bun sau unul pur si simplu. Este criza financiara si cu siguranta posibilitatea gasirii unui loc de munca este mult mai dificila decat pana inainte de criza. Acest lucru nu inseamna nici pe departe ca trebuie sa renuntam sa ne mai cautam vreun loc de munca.

Exista anumite trucuri de care oamenii ar trebui sa tina cont daca isi doresc sa fie invitati la un interviu. Iata care sunt acestea:

In primul rand este foarte important sa treceti realizarile in locul sarcinilor. Acolo unde exista o rubrica care spune ca trebuie sa scrii sarcinile postului ocupant incearca sa treci realizarile. Mai exact, in loc sa precizezi ca stii sa folosesti un program sofisticat pentru calculator scrie ca au reusit sa cresti in mod substantial venitul firmei la care ai lucrat.

Nu incerca sa te inscrii in aceleasi sabloane in care se inscrie cei mai multi oameni. Majoritatea oamenilor folosesc acelasi CV pentru mai multe posturi si nu mai verifica nimic altceva. este foarte important sa iti scrii calitatile in functie de cerintele angajatorului daca iti doresti sa treci intr-o etapa urmatoare. De asemenea, tine cont ca angajatorii nu cauta acelasi lucru ci se opres cla ceva ce le atrage atentia si unde observa entuziasm atunci cand persoana respectiva isi cauta job-ul. Asadar, nu folosi acelasi CV scortos si incearca sa iti arati entuziasmul atunci cand iti redactezi CV-ul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *