Top 3 cele mai inspaimantatoare locuri din lume

locuri inspaimantatoare 26 nov.

Top 3 cele mai inspaimantatoare locuri din lume

Daca ai fost vreodata interesat de peisaje bizare interesante care se gasesc pe acest pamant, atunci trebuie sa iti pun ca exista unele locuri aventuroase de acest gen. Iata care sunt cele mai inspaimantatoare locuri din lume, potrivite pentru iubitorii de aventura care se vor bucura sa afle ca exista astfel de destinatii definite de supranatural.

Locuri groaznice

Pluckley, Kent- aceasta localitate este adesea cunoscuta ca fiind un sat bantuit din Marea Britanie. Se afla localizat in apropiere de Ashford, Kent. Se spune ca aici fantomele isi incep activitatea pe timpul noptii, si chiar si localnicii din apropiere sustin ca au auzit voci ciudate si plansete de copil pe timp de noapte. Guvernul a inchis accesul in aceasta regiune pentru turisti, insa vanatorii de supranatural pot sa se strecoare aici pentru a afla daca ceea ce se zvoneste este adevarat.

Riddle House, Florida- aceasta casa este situata in Palm Beach, Florida, si a fost construita in anii 1920, fiind proprietate a Karl Riddle. Karl, impreuna cu angajatul sau Joseph s-au sinucis in aceasta casa iar sufletele lor inca circula nestingherite in interiorul peretilor. Nimeni nu a gasit o explicatie pentru faptul ca cei doi au ales sa moara in acest mod. Accesul este interzis pentru localnici sau turisti, insa daca intr-adevar ai curaj, poti sa te apropii suficient, macar sa faci cateva fotografii.

Helltown se gaseste in Ohio, Statele Unite. Oasul a luat fiinta in anii 1970, insa casele vechi au fost demolate pentru a face loc unui parc de distractii. Peisajul intunecat al Helltown este foarte inspaimantator deoarece se spune ca sufletele celor care au locuit in casele demolate se plimba prin oras. Se spune ca Helltown nu este un loc potrivit pentru turisti ci, mai degraba, pentru vanatorii de fantome care isi doresc sa exploreze secretele ascunse de aici. De asemenea, exista zvonuri care sustin ca unii vanatori si-au pierdut viata in timp ce se aflau aici, de aceea Helltown este un loc potrivit doar profesionistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *