Terapia de vindecare prin energie

energie 5 sept.

Terapia de vindecare prin energie

Terapiile de vindecare prin energie amplifica fluxul de energie din corp si imbunatatesc sistemul imunitar. Aceste tehnici de vindecare fac parte din terapiile alternative ce cauta sa imbunatateasca starea de sanatate a indivizilor.

Energia, fie ea fizica sau mentala, este esenta unui individ. S-a observat ca o persoana energica atat din punct de vedere fizic cat si psihic trece mult mai usor peste tot felul de dificultati si exceleaza pe tot parcursul vietii. Toate tehnicile si terapiile de vindecare prin energie vizeaza reducerea stresului si anxietatii si oferirea de relaxare atat fizica cat si psihica. Nu numai ca ofera usurare si ameliorare a durerilor cronice si a bolilor, dar ajuta si la eliberarea de ganduri, conceptii si emotii negative.

Obiectivul terapiilor de vindecare prin energie este de a aduce un plus de incredere si relaxare celui vizat. Aceste tehnici s-au dovedit a fi mult mai utile uneori decat orice alt fel de tratament, medicament sau terapie.

Printre tipurile de terapii folosite astazi se numara: Reiki, tehnicile quantum touch, terapia prin polaritate, respiratie profunda si altele.

Reiki este o tehnica de vindecare prin energie foarte eficienta, utilizata pentru reducerea stresului si relaxare. „Rei” semnifica puterea universala si spirituala, in timp ce „ki” semnifica energia si forta vitala. Tehnica japoneza, a fost si este utilizata pentru a imbunatati sanatatea, starea de bine, prosperitatea si longevitatea. Potrivit acestei tehnici pacientul primeste energie prin mainile celui ce o practica. In practica Reiki, vindecarea fizica si mentala are loc prin pozitionarea mainii practicantului deasupra pacientului, oferind treptat o stare de liniste si ameliorand eventualele disfunctionalitati emotionale, fizice sau mentale.

Tehnica quantum touch implica folosirea de catre practician a meditatiei, vizualizarii si a exercitiilor de respiratie, pentru a energiza recipientul. Aceasta tehnica ajuta la reducerea durerii, echililbrarea enzimelor eliberate de ficat, repara disfunctionalitatile la nivel muscular si osos si imbunatateste metabolismul.

Terapia prin polaritate este bazata pe atingere, interactiune verbala, exercitii fizice, nutritie si alte metode. Aceasta terapie de amplificare a energiei poate fi utilizata pentru tratarea afectiunilor precum migrene, probleme cauzate de menopauza, disfunctionalitati digestive, dureri de spate sau sindromul oboselii cronice.

De asemenea aduc rezultate foarte bune terapiile prin respiratie, yoga si meditatie, ajutand la unele probleme cardiace, diabet, dureri de cap, depresie, obezitate si altele.

Concluzionand, aceste tehnici au urmatoarele obiective:

– oferirea relaxarii

– eliberarea unei persoane de starea de confuzie, indoiala si frica

– reducerea tuturor tipurilor de durere

– eliberarea de anxietate

– sa faca viata mai frumoasa

– sa imbunatateasca functionarea sistemului imunitar

– sa ajute la vindecarea insomniei

– sa imbunatateasca si sa ajute functionarea sistemului cardiovascular, nervos si respirator

– sa energizeze corpul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.