Situatii apropiate de moarte

9 iul.

Situatii apropiate de moarte

In fiecare zi mergem la serviciu, ajungem sa ne stresam cu diverse lucruri, sa ne certam cu cei dragi sau pur si simplu sa avem o zi neplacuta. De cele mai multe ori aceste lucruri duc la un stil de viata destul de neplacut. E recomandat sa mai iesi putin din tipar si sa incerci sa te indepartezi de toate lucrurile care iti consuma energia in fiecare zi. O vancata ar fi foarte indicata in astfel de cazuri intrucat te vei relaxa, vei vizita locuri noi si cu siguranta ca iti vei incarca bateriile pentru a lua totul de la capat.

Acesta a fost si gandul unei familii din Statele Unite Florita. Pe numele sau Gary Lutes din Florida a decis sa faca o excursie cu familia sa catre West Virginia cu scopul de a explora New Trout Cave.  Odata ajunsi acolo acesti au luat un bagaj in care aveau cateva provizii, apa si lumini pentru castile purtate.

Dupa ce au parcurs o distanta de 300 de metri in adancul pesterii Gari cu sotia sa si cei doi copii au ajuns la o sectiune numita „Labirintul” O sectiune ingusta si plina de roci care ingreuneaza avansarea. Crezand ca ii vor incomoda proviziile, acestia au decis sa lase in urma bagajul. Nici macar nu au luat lumini in plus cu ei pentru a le schimba.

In scurt timp luminile copiilor s-au stins si dupa cateva minute si luminile parintilor au murit. Astfel intreaga familie a ramas ratacita in intunericul pesterii. Familia a ajuns sa petreaca 5 zile in intuneric fara mancare si fara lumina.

Un localnic a anuntat autoritatile intrucat a observat o masina parcata la gura pesterii care nu a fost mutata de cateva zile. Familia Lutes a fost salvata si au fost instiintati ca regulile de explorare a pesterilor ar fi trebuit respectate si ca singurul motiv pentru care au fost salvati a fost norocul pur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *