Semne zodiacale si compatibilitati

zodii 8 oct.

Semne zodiacale si compatibilitati

Vrei sa verifici daca relatia va merge sau nu? O abordare simpla ar fi potrivirea zodiacala a celor doi parteneri, prin analiza nivelului de compatibilitate dintre zodii. Fiecare zodie are anumite caracteristici specifice, sa vedem in continuare trasaturi si eventuale compatibilitati pentru fiecare dintre ele.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primul dintre semnele zodiacale, este guvernat de planeta Marte, fiind sub semnul focului. Zodia berbecului este compatibila cu zodiile Leu si Sagetator. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal au o buna compatibilitate si cu cei din Gemeni, Rac sau Varsator, iar cel mai putin compatibili sunt cu cei din Balanta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Reprezentat de elementul pamant si guvernat de Venus. Cei nascuti sub semnul taurului sunt perfect compatibili cu cei din zodia fecioarei sau capricornului. Se inteleg bine si cu cei din rac sau pesti, insa pot avea probleme serioase in relatiile cu scorpionii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Planeta Mercur guverneaza aceasta zodie, al carui element este aerul. Gemenii sunt cei mai compatibili cu balantele si varsatorii si intr-o masura mai mica cu cei din gemeni, rac sau leu. Conform compatibilitatii astrologice, gemenii si sagetatorii au multe trasaturi diferite.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Elementul este apa, si este guvernat de luna. Cei nascuti sub semnul racului sunt compatibili cu scorpionii si pestii, reusind sa fie buni parteneri si cu cei din aceeasi zodie, cu taurii sau fecioarele. Cel mai putin compatibil semn zodiacal al racului este capricornul.

Leu (23 iulie – 22 august)

Soarele guverneaza aceasta zodie sub semnul focului. Relatiile dintre Leu si Berbec, Leu sau Sagetator sunt potriviri perfecte. Pe langa acestea exista un nivel de compatibilitate si cu cei din Gemeni sau Balanta. De obicei problemele apar in relatiile cu varsatorii.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Planeta: Mercur. Element: Pamant. Fecioara are o buna compatibilitate cu cei din Rac sau Scorpion si are afinitati si cu cei nascuti sub acelasi semn. Cea mai redusa compatibilitate este cu pestii.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Reprezentata de elementul aerului si aflata sub guvernarea planetei Venus, este zodie in parteneriat perfect cu varsatorii si gemenii. De asemenea balanta se intelege bine si cu leu, sagetatorul sau alta balanta. Cea mai redusa compatibilitate este cu cei din zodia berbec.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Element: Apa. Planeta: Marte si Pluto. Partener perfect pentru Rac si Pesti, compatibil de asemenea cu Scorpion, fecioara si capricorn. O relatie de succes este mai indoielnica cu cei din taur.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Guvernati de planeta Jupiter sub semnul focului, sagetatorii sunt compatibili cu berbecii, leii si alti sagetatori, dar si cu balantele si varsatorii. Cea mai mica compatibilitate exista intre sagetatori si gemeni.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Semn reprezentat de pamant si guvernat de Saturn, face parteneriat perfect cu cei din taur sau fecioara, dar se intelege bine si cu capricornii, pestii si scorpionii. Cea mai mica potrivire se gaseste intre capricorn si gemeni.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Planetele Saturn si Uranus guverneaza acest semn zodiacal, al carui element este aerul. Varsatorul este compatibil cu fecioara si balanta, si se intelege bine si cu varsatorii, berbecii si sagetatorii. Pe de alta parte, nu este compatibil cu leii.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Semn guvernat de planetele Jupiter si Neptun, aflat sub semnul apei. Fac potriviri perfecte cu cei din rac si scorpion. Exista afinitati si cu alti pesti, tauri sau capricorni. Cea mai redusa compatibilitate este intre pesti si fecioara.

Ramane acum la latitudinea fiecarui individ daca va crede sau nu in compatibilitatea astrologica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *