Semne ca ai iubita perfecta

apps 12 iun.

Semne ca ai iubita perfecta

  Viata

Este important sa stii ca persoana de alaturi este una care sa te inteleaga si pe care sa o consideri una de incredere in momentele importante din viata ta. Dar cum ajungi sa stii aceste lucruri ? Simplu daca iubita ta face urmatorele lucruri cu siguranta poti spune ca e persoana potrivita pentru tine.

1. Ii plac aceleasi lucruri

Va plac aceleasi fimle, faceti aceleasi activitati si aveti multe lucruri in comun care va leaga si nu va lasa sa va plictisiti nici macar in cea mai urata zi. Chiar daca se intampla sa nu va intelegeti in privinta aceluiasi lucru, macar sunteti pe aceeasi pagina.

2. Nu se implica in munca ta

Munca ta poate fi stresanta si destul de neplacuta uneori. Asa ca sa ai pe cineva care se implica in aceasta nu ar face decat sa o faca o activitate si mai stresanta. Ai nevoie de cineva care sa fie langa tine dupa munca si sa faci lucruri care te fac sa uiti de activitatile de la serviciu.

3. Iti spune cand ceva o deranjeaza

Nu poti avea mereu o stare de spirit de bucurie. Mai sunt si momente in care nu poti zimbi. Faptul ca iti spune ce o deranjeaza si ce o doare inseamna ca are incredere in tine si ca poate comunica foarte usor cu tine despre orice.

4. Nu incearca sa te schimbe

In relatiile indelungate fiecare ajunge sa cedeze la anumite activitati de dragul celui de langa el. ideea e ca aceste schimbari ajung sa fie facute voluntar nu pentru ca persoana de langa tine doreste sa o faca doar ca sa te modeleze in ceea ce si-ar dori de la tine.

5. Nu iti controleaza timpul

Doar pentru ca sunteti impreuna asta nu inseamna ca de fiecare data cand ai timp liber ai trebui sa ti-l petreci cu ea. Trebuie sa existe un echilibru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *