Reusita weekendului tau

picnic 24 apr.

Reusita weekendului tau

Minivacanta de 1 Mai este aproape si ne gandim cum sa o fructificam la maxim incat ne vin in minte fel si fel de idei care mai de care mai nebune, incat nu stim pentru ce sa optam. Ne gandim la mare si la soare, la briza aerului rece de la munte, la mirosul micilor sau la diversele arome de inghetata, incat nu stim daca sa optam pentru o iesire cu prietenii sau cu familia. Dar cum am putea sa ne organizam weekendul astfel incat sa ne bucuram de ambele momente?

Primul pas este sa ne organizam putin timpul, astfel incat sa alocam o zi pentru familie, o zi pentru prieteni si o zi pentru odihna sau colegi de munca. Mai apoi urmeaza sa ne concentram asupra activitatilor pe care le vom realiza impreuna cu acestia, incat e bine sa optam pentru jocuri si locuri diferite cu fiecare grup.

Daca prima zi o acordam familiei, atunci este indicat sa iesim la iarba verde, sa facem un gratar, sa ne jucam cu paletele si sa jucam carti. Important este sa nu permitem telefonului sa ne deranjeze buna dispozitie, pentru ca familia necesita toata atentia si afectiunea noastra.

Urmatoarea zi o alocam prietenilor, incat putem iesi la terasa, la un restaurant si apoi sa ne mutam petrecerea intr-un club, in care sa simtim ritmul muzicii. Cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care le cream alaturi de grupurile de prieteni, incat acestia sunt de caractere si personalitati diferite menite sa ne ofere cele mai multe exemple de viata. Desigur ca putem sa optam si pentru un film la cinema, pentru jocurile de carti sau pentru monopoly.

O a treia zi o putem aloca relaxarii sau iesirii cu colegii de la birou pe o terasa incat sa lasam povara muncii la birou si sa luam cu noi doar buna dispozitie si simtul umorului. Astfel, avem posibilitate sa descoperim o alta latura a acestora, diferita de cea de la birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *