Peisage indragite din seriale

17 ian.

Peisage indragite din seriale

Cu siguranta ca ai urmarit cel putin un singur serial TV. Toata lumea este innebunita dupa un anumit serial TV. Acestea au un fir epic captivant si care te face sa vrei sa vezi ce se intampla mai departe in poveste. Multe dintre aceste seriale nu ar avea farmec daca personajele in sinea lor nu ar fi interesante si nu ar capta atentia spectatorilor. Printre cele mai reusite seriale am putea aminti de:

Dexter – “Dexter”

Dexter este unul din cele mai reusite seriale TV, fiind clasat in topul 20 al celor mai bune seriale TV de pana in prezent. Acest serial ne prezinta viata unui criminal in serie cu un altfel de agenda. Acesta obisnuieste sa ucida doar persoane care nu sunt de partea corecta a legii. Astfel e un fel de legiuitor care ia lucurile in propriile maini. Personajul lui Dexter Morgan, este jucat de Michael C Hall si acesta reuseste sa aduca la suprafata toate minusurile si plusurile pe care le-ar avea un criminal in serie in viata sa. De la viata in familie pana la viata la serviciu toate elementele din aceste vieti trebuie impacate pentru a nu fi prins la randul sau.

Gregory House – “House”

House este un serial de drama medicala care a avut un numar de 8 sezoane si s-a desfasurat in perioada 2004 – 2002. Personajul principal este numit Gregory House si este impersonat de Hugh Laurie care este un doctor narcisit si antipatic cu o capacitate iesita din comun de a rezolva chiar si cele mai grele cazuri medicale. Avand un stil sarcastic de a vorbi, acesta ajunge mai mereu la rezultatele dorite prin intermediul manipularii si prin intermediul efectului pe care il are asupra celor cunoscuti. Personalitatea si comportamentul sau sunt cele care il fac placut, chiar daca la prima vedere toate „calitatile” sale nu il recomanda drept un prieten placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *