Mituri legate de relatii

29 apr.

Mituri legate de relatii

De cele mai multe ori, noi femeile actionam dupa presupuneri false atunci cand e vorba despre relatii, presupuneri care ne pot cauza stari de tristete, singuratate si indepartare de iubitii nostri. Aceste mituri legate de relatii sunt foarte des raspandite, nefiind de mirare de ce suferim atat de mult de inima franta.

Mitul A darui=A primi

Acest mit subliniaza faptul ca in cazul in care dorim afectiune si romantism din partea unui barbat, trebuie sa daruim asta la randul nostru, desi asta facem noi de cele mai multe ori si ne plangem ca ei nu fac la fel. Asadar, se presupune ca trebuie sa oferim cadouri speciale, sa-i spunem ca il iubim, sa-i gatim mese delicioase si bogate, pentru ca deh, dragostea trece prin stomac.

Daca tu devii o persoana care daruieste si crezi in asta cu adevarat, atunci la randul tau vei primi in aceeasi masura pentru ca reciproca va fi valabila. Este adevarat ca fiecare relatie se constituie din a da si a primi, dar adevarul adevarat este ca barbatii se indragostesc de tine chiar si fara a primi prea mult din partea ta si viceversa. Sunt atatea cazuri.

Mitul Exclusivismul duce la dedicare si casatorie

Acest mit este cel mai periculos dintre toate cele posibile, atat de periculos incat femeile au ajuns sa-l creada pe deplin. Inca de la prima intalnire am fost invatati ca modul in care vom ajunge sa ne casatorim este de a gasi mai intai un baiat bun, de a deveni unica prietena a lui si apoi de a intemeia o relatie ce va duce la casatorie in cele din urma.

Adevarul socant este de fapt altul. Ce determina un barbat sa renunte la libertatea lui si la statutul de burlac nu are nimic de a face cu faptul ca tu i-ai acordat toata atentia si timpul tau liber. Un barbat se indragosteste de tine pentru ca te poate fericita si poate avea grija de tine. Simplul fapt ca tu esti doar a lui atunci cand el nici macar nu este doar cu tine poate face un barbat sa se mai gandeasca in legatura cu tine si dorintele tale.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *