Locuri in care poti petrece daca te afli in New York

6 ian.

Locuri in care poti petrece daca te afli in New York

New Yorkul este un oras de vis. Daca vei avea vreodata posbilitatea de a ajunge acolo, sa nu eziti nici macar pentru o secunda. Cand ajungi totusi acolo, nici sa nu te gandesti sa iti pierzi timpul prin a dormi, la urma urmei este orasul care nu doarme niciodata. Ar trebui sa profiti de acest lucru si pentru a face acest lucru este indicat sa pastrezi serile pentru distractie in unul din puburile locale.

Ulysses

Ulysses este unul din cele mai aglomerate localuri din Districtul Financiar din New York. Acesta este localizat pe 95 Pearl Street. De obicei pubul ajunge sa fie plin in zilele de joi, vineri si smabtata. majoritatea celor care vin sa isi petreaca noptile in acest local sunt de obicei oameni la costum care lucreaza in domeniul financiar. Poate deveni uneori un bar destul de respingatori, in sensul ca este foarte aglomerat si devine foarte zgomotos de la o bucata de timp.

Stone Street Tavern

Acest  pub este de asemenea localizat in Districtul Financiar al orasului si este pozitionat pe 52 Stone Street. Stone Street Tavern este un alt local preferat de oamenii la costum care prefera o bautura dupa un program incarcat si stresat de serviciu. este destul de greu sa gasesti un loc in orele de varf, asa ca e important sa vii devreme daca doresti sa prinzi un loc, sau sa faci programare.

Bautura preferata de petrecaretii care aleg sa isi petreaca dupa-amiezile si noptile aici este barea la draft.  Zilele in care petrecerea este in toi sunt joia si vinerea. Dca iti doresti sa petreci dupa munca, sau pur si simplu sa vezi pe altii cum isi petrec timpul dupa o zi lunga de munca, acesta este locul potrivit pentru tine. De asmeenea vei avea senzatia ca esti in filmul „The Wolf of Wall Street” intrucat toata lumea e la costum si simtindu-se mai bine ca niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *