Jocuri care au lipsit de la E3 2014

Quantum Break 19 iun.

Jocuri care au lipsit de la E3 2014

  Gaming

In ciuda faptului ca au existat numeroase jocuri care sa ne puna un zambet pe fata in cadrul conferintei E3 din acest an, o serie de jocuri nu au fost prezente . Unele din aceste jocuri care nu si-au facut aparitia au fost anuntate ca vor fi prezentate la E3 dar se pare ca nu s-a mai auzit nimic de ele.

Fallout 4

Lipsa Fallout 4 din cadrul celui mai mare show de prezentare de acest tip nu ar fi trebui sa fie o surpiza. Avand in vedere ca Bethesda Game Studios nu a facut nici un anunt in aceasta privinta. Todd Howard directorul companiei a spus ca momentan nu s-au axat pe un interval de timp in care sa realizeze jocul. Toata lumea doreste informatii in legatura cu jocul dar acestia inca se afla in stadiu in care se horasc ce elemente vor fi sau nu disponibile in urmatorul joc.

Final Fantasy XV

Intr-un interviu realizat de cei de la Famitsu, directorul Shinji Hamashimoto a anuntat ca Final Fantasy se afla intr-un proces de dezvoltare destul de avansat, dar conferinta de la E3 nu a fost momentul potrivit pentru dezvaluirea informatiilor in legatura cu jocul.

Quantum Break

Jocul exclusiv pe platforma Xbox One si-a avut momentul de glorie in lansarea de anul trecut de la E3, dar lucrurile au fost foarte linistite de atunci. Multi dintre noi asteptam ca jocul sa fie unul din elementele principale pe care cei de la Microsoft ar fi trebuit sa le prezinte pe 9 iunie.

Mad Max

Dezvoltatorii jocului Just Cause, Avalanch Studios, au anuntat in luna aprilie ca jocul Mad Max va fi amanat pentru anul 2015. Nu a fost facuta publica si o luna specifica pentru lansarea jocului. Astfel ne-am putea astepta ca Mad Max sa fie prezentat la urmatorul E3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *