Jack-pot în materie de programări la salon! Află și tu detalii despre Stailer!

stailer 15 iun.

Jack-pot în materie de programări la salon! Află și tu detalii despre Stailer!

Fiecare se bucură în viață pentru anumite câștiguri. Pentru unii sunt importante liniile cu aceleași imagini alăturate, iar pentru alții câștigurile se măsoară altfel. Femeile își schimbă complet starea când văd cuvântul “sale” sau “reduceri” în vitrine pentru că fiecare leu economisit este un câștig, iar unii bărbați se bucură dacă găsesc două piese pentru mașină aproape noi la preț scăzut. Fiecare are alte interese și mici motive de bucurie în viață.

Totuși, este un lucru care îi aduce la un loc atât pe bărbați cât și pentru femei. Acel domeniu de interes fără de care nu ar fi mulțumiți cu adevărat în viață. Saloanele de beauty sunt un punct comun de interes pentru ambele genuri pentru că, să fim serioși, cui nu-i place să arate bine?

Stailer sau acel jack-pot în materie de programări la salon

Poate că de multe ori bărbații se enervează că înainte de o petrecere pot să termine un întreg campionat la Fifa cât timp o așteaptă pe soție să se pregătească și să fie gata. Femeile de multe ori se enervează că bărbatul își cumpără fel și fel de elemente pentru mașină sau truse de scule pe care oricum nu le utilizează niciodată.

Oricare ar fi motivele, supărări apar și la fel de repede dispar. Totuși, timpul pierdut este cu adevărat motiv de supărare, în orice caz. Există totuși situații în care această pierdere de timp nu este necesară și poate fi evitată și asta când vine vorba de programarea la salon. Pentu că tuturor ne place să arătăm bine dar nu vrem să mai așteptăm, iată că ați pus mâna pe jack-pot în materie de programări la salon când vine vorba de Stailer.

Această platformă inovativă împacă pe toată lumea care iubește lumea de beauty și care vrea să aibă parte de servicii profesionale. Poți acum să vezi ce servicii ofera salonul Golden Times din Iasi și orice alt salon din acest oraș, alături de cele din Cluj, Timișoara, Oradea și București cu posibilitatea de a te programa la oricare dintre ele!

Programează-te acum! Ce mai aștepți?

Înainte de orice eveniment sau în orice zi în care simți nevoia de o schimbare, nu mai pierde timpul și mergi pe scaunul stilistului atunci când îți dorești. Cu Stailer poți vedea locurile disponibile în ziua și la ora selectate de tine. Te programezi în câteva minute online și gratuit, acolo unde îți dorești să mergi.

Trebuie doar să selectezi și mai apoi să te delectezi cu toate informațiile relevante despre saloane în funcție de care să faci alegerea corectă pentru tine. Găsești atât recenzii ale altor clienți, dar mai important ai la dispoziția lista de prețuri, timpul de lucru, salon, stilist și tot ce ai nevoie să știi astfel încât să îți dai seama unde vrei să mergi. Mai multe informatii vezi aici cu privire la acest aspect.

Pentru a te programa trebuie să introduci mai apoi informațiile personale alături de numărul de telefon pe care vei primi mesajul de confirmare. În acest fel poți fii sigur că programarea este realizată și că poți merge liniștit în ziua respectivă pentru a beneficia de schimbările de look dorite. Poți utiliza platforma cu sau fără cont creat.

Mai multe informații poți vedea dacă accesezi www.stailer.ro și te bucuri și tu de tot ce poate oferi platforma.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *