Inventii grozave ale anului 2015

4 oct.

Inventii grozave ale anului 2015

Ca in fiecare an exista o noua moda, un alt trend si alte nebunii ce definesc lumea tehnologica. Desi multe dintre ele sunt numai proiecte si se lanseaza numai un prototip se pare ca nu suntem departe de acea lume SF pe care acum o vedem mai mult in filme.

Iata cateva exemple de inventii grozave ale anului 2015:

  • Ajutorul biciclistilor, reflectoarele. De mare ajutor celor care adora sa pedaleze, pentru siguranta tuturor celor din trafic, designerul Elnur Babeyev s-a gandit la proiectoare care sa asigure o mai buna intelegere a actiunilor de deplasare pentru cei pe doua roti. Amplasat la spatele bicicletei, acest tip de proiector arata pe spatele biciclistului semnul rutier care indica urmatoarea miscare.
  • Nokie, tastatura in aer. Aceasta de fapt nu este o tastatura ci vine mai degraba sub forma unui suport amplasat pe maini. Citeste efectiv miscarile insa pare sa fie cam ciudat pentru cel care o foloseste. Daca nu esti obisnuit sa tastezi sa spunem in aer vei gasi cam greu manuirea lui Nokie. Cu toate acestea, are si ea avantajele ei; scuteste de nevoia unor elemente si nu trebuie sa porti cu tine nicio greutate.
  • Incaltari mulate. Nu numai hainele pot fi mulate, cambrate pe corp ci si incaltamintea poate avea o astfel de proprietate. Masaya Hashimoto a realizat papucii dintr-un material de plastic foarte maleabil. Nu au cusaturi, sunt lejeri si pentru a-i incalta trebuie efectiv sa te infasori in ei.
  • Un ceas cu personalitate nu este cel care iti arata in mod banal cat este ceasul ci iti scrie acest lucru. Pare mai mult fancy insa in spatele sau sta o tehnologie moderna de asemenea.

Cada sferica sau dusul care parca devine amenintator si te pune sa iesi dupa cateva minute, pentru a ajuta la reducerea consumului de apa, lista de inventii pentru anul in curs este una destul de lunga. Si pe cat de lunga si diversa, pe atat de surprinzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *