În era modernă, clientul dictează popularitatea saloanelor de hair and beauty – barometrul Stailer

stailer 20 iul.

În era modernă, clientul dictează popularitatea saloanelor de hair and beauty – barometrul Stailer

A existat o perioadă în care se spunea clientul nostru, stăpânul nostru. Ei bine, practica aceasta ar putea să nu fie chiar corectă. Cu toate acestea, există desigur interesul ca un prestator de servicii să mulțumească clienții. Dacă ai fi și tu pățitul care trece pragul unui salon și rămâne dezamăgit de serviciile prestate, cu atât mai mult te gândești că ai fi dorit ca cineva să îți fi spus să faci o altfel de alegere.

Cu Stailer, platformă dedicată programărilor, poți avea la îndemână un barometru al serviciilor din nișa hair and beauty. Iată despre ce este vorba.

Cu Stailer este mai ușor

De când a apărut această platformă, este mai ușor ca oricând să faci o programare la salon. Accesezi pagina, selectezi datele dorite de tine și în câteva secunde totul este gata. Ai lista de opțiuni, din care poți alege cu mare ușurință.

Deocamdată această practică este valabilă pentru Iași, Timișoara, București, Oradea, Cluj Napoca. Așadar, dacă ajungi pe aici sau ești din unul din aceste orașe te vei bucura să știi că ai la îndemână un astfel de tool. Citeste mai multe informatii aici.

În plus față de șirul de saloane în sine, Stailer îți pune la dispoziție și câteva detalii precum: locația exactă, cum să ajungi acolo, fotografii din interior, precum și recenzii ale clienților. Acestea sunt reale și destul de multe, adică ai putea să îți faci lejer o părere despre un salon după ce citești câteva mărturii de acest gen.

La rândul tău, după ce ai beneficiat de serviciile unui salon anume poți opta să revii în cont sau pe pagina stailer.ro și să lași o recenzie. Este un mod practic și util de a ajuta pe alții care sunt la un moment dat clienți ca și tine.

Toate opțiunile prin Stailer sunt gratuite

Să îți faci un cont aici nu te costă nimic, să te folosești de această platformă nu te costă nimic, cum la fel de bine nu te costă să îți faci programări în șir, fără număr și fără limită de timp. Accesezi pagina oricând, fie că este prima oră a dimineții sau oră târzie în noapte.

Ce-i drept este un pic mai avantajos să îți faci un cont. Pentru că vei putea gestiona mai bine programările făcute, vei salva preferințele tale în materie de servicii sau stiliști. Iar atunci când revii și te conectezi nu mai repeți aceleași completări de date. În plus, poți seta remindere pentru fiecare programare făcută.

Stailer a fost creat să ușureze căutările și să devină să spunem un punct de legătură între clienți și prestatorii de servicii. Alegând de aici un salon ai certitudinea că acesta este în regulă din punct de vedere fiscal printre altele.

Descoperă această pagină și bucură-te de toate avantajele unei platforme moderne ce îți scutește din efortul de a căuta un salon pe placul tău, accesibil la prețuri și disponibil atunci când tu îți dorești.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *