Importanta Omega 3, 6 si 9

omega 29 iul.

Importanta Omega 3, 6 si 9

 

Acizii grasi Omega 3, 6 si 9 sunt niste grasimi nesaturate. Omega este un acid gras care regleaza functii ale corpului importante cum ar fi tensiunea arteriala, coagularea sangelui, functiile rinichilor si sistemului digestiv.

Acizii grasi reduc inflamatiile la nivelul organismului, impiedica formarea cheagurilor de sange, reduc cantitatile de lipide care circula in sange si previne obezitatea. Totodata, acizii grasi previn formarea de celule canceroase sau a arterosclerozei.

Omega este utilizata si in tratarea unor boli ca depresia, ca bolile cardiovasculare, a diabetului de tip 2, a oboselii,  a incapacitatii de concentrare.

Omega 6 previne degradarea ADN-ului uman. Totodata previne foarte multe boli cum ar fi bolile cardiovasculare. Omega 6 este un foarte bun supliment pentru concentrare, memorare si ne creeaza o buna dispozitie si o stare generala de bine si de echilibru.

Omega 9 este tipul de Omega care poate fi produs si de organismul uman. Acest tip de Omega este folosit in alimentatia zilnica pentru a preveni colesterolul rau si a sustine colesterolul bun.

Omega este un tip de grasime buna foarte utilizat pentru sanatatea omului. Consumul de Omega intareste organismul si previne foarte multe boli. Ajuta foarte mult sistemul imunitar si hraneste creierul. Este indicat sa folosim uleiuri care contin Omega 3, 6 si 9 in salate. Astfel putem preveni numeroase boli si chiar cancerul.

Consumul de Omega 3, 6 si 9 previne aparitia foarte multor boli psihice cum ar fi a alzheimerului sau a dementei. Omega 3, 6 si 9 trateaza cu succes depresia si pastreaza o stare de echilibru a corpului uman.

Putem consuma si suplimente de Omega pentru o mai buna concentrare si o atentie crescuta sau chiar si pentru imbunatatirea memoriei. Astfel de suplimente ne ajuta sa invatam mai usor si sa obosim mai greu. Omega 3, 6 si 9 este o componenta care previne inflamatiile articulare si reumatismul.

Este necesar sa consumam Omega pentru ca ne ajuta sa ne mentinem mai sanatosi si mai putin obositi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.