Ierburi care induc vise lucide

11 aug.

Ierburi care induc vise lucide

Ierburile si plantele sunt parte a vietii noastre de pe pamant si se afla peste tot. Plantele fac parte din alimentatia noastra, reprezinta o buna parte a tratamentelor medicinale si, de asemenea, sunt un catalizator perfect in expansiunea constiintei noastre. Plantele si ierburile sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri si fac parte din calatoria noastra zilnica de pe pamant. De la ceremonii la diferite rituale, stramosii nostrii au stiut dintotdeauna cum sa le foloseasca in cele mai benefice moduri. Exista o multime de plante naturale care ne pot extinde constiinta. Ierburile naturale ne pot imbunatati starea de spirit si ne permit sa calatorim in interiorul constiintei cosmice.

Plante care deschid dimensiuni alternative ale realitatii

Xhosa Dream Plant, sau planta invatarii, este considerata o planta extrem de sacra in Africa. Samanii din Africa utilizau aceasta planta pentru a initia visele lucide dar si ca parte a unor ceremonii sacre africane. Daca iti doresti sa ai parte de vise mai vii si mai profunde sau iti doresti sa obtii o perspectiva universala asupra viselor lucide, atunci ar trebui sa incerci planta Xhosa. Amesteca planta cu o cantitate mica de apa si bea compozitia inainte de a merge la somn. Poti sa il bei si ca ceai, insa acesta are un gust foarte amar si s-ar putea sa nu fie pe placul oricui.

Celastrus Paniculatus sau Elixirul Vietii. Suna exact ca o vraja din celebra poveste a lui Harry Potter, insa acest dar natural are o multime de calitati. Folosita si pentru visele lucide, Celastrus Paniculatus mai este cunoscuta pentru ca promoveaza longevitatea si imbunatateste memoria si mintea.

Blue Lotus- iarba spiritului. Aceasta planta este intens utilizata in practicile yoghinilor, fiind cunoscuta ca o planta care ofera o sursa importanta a energiilor sacre din Univers.

Radacina de asparagus salbatic. Aceasta planta este extrem de cunoscuta pentru ca ofera posibilitatea visatorului de a zbura in visele sale. Multi taoisti folosesc si recomanda aceasta planta pentru mobilitatea din vis, iar cei care consuma aceasta iarba sustin ca, pe aceasta cale, au sansa de a zbura spre cer si spre Univers, chiar si in realitati si dimensiuni alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *