Iata care sunt cele mai ieftine masini din lume

17 dec.

Iata care sunt cele mai ieftine masini din lume

Cu cativa ani in urma masinile erau considerate ca fiind un adevarat lux. Acum insa acestea au ajuns sa fie acceptabile ca pret si sa fie o adevarata necesitatea in ziua de zi cu zi. Din ce in ce mai multe persoane isi permit sa isi achizitioneze automobile si majoritatea au ajuns sa le cumpere pentru consum, eficeinta si bineinteles pret.

Maruti 800

Aceasta companie este responsabila pentru revolutia auto din India. Mai exact compania Maruti Suzuki a devenit cunoscuta sub numele de Maruti Udhyog din anul 2007. Compania a fost infiintata in anul 1981 si prima masina produsa a fost lansata in anul 1983. Masina a fost un Maruti 800. Aceasta are un motor de 796 de cc si a fost cumparata de milioane de indieni. Masina a fost produsa pana in anul 2012 cand Maruti a decis sa opreasca productia pentru Maruti 800.  Motivul pentru aceasta decizie a fost destul de simplu. Maruti Alto o varianta putin imbunatatita a lui 800. Aceasta noua masina are pretul de 3450$.

Jiangnam Alto

Daca urmaresti sa iti cumperi o masina ieftina si sa obtii cat mai mult pentru banii tai, Jiangnam Alto este cea mai buna alegere pentru tine. Totusi va trebui sa te lipsesti de o serie de elemente. Nu vei avea servodirecti si de la aerul conditionat poti sa iti iei adio. Ultima intruchipare a acestui model valoreaza 3260 de dolari.

Tata Nano

In mod normal „Nano” este un termen acordat pentru o particula ce are dimensiunea de 10^-9. Aceasta masina are un motor, o transmisie si o singura motorizare. Masina nu a putu testele de emisii si testele standard din USA. Cea mai ieftina masina din lume la momentul actual este Tata Nano cu pretul de doar 3060$ pentru o unitate noua.  Masina vine cu scaune confortabile, geamuri electrice. Intre timp a fost lansata si o varianta diesel a modelulul Nano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *