Flori de apartament

22 ian.

Flori de apartament

  Diverse

Foarte multi oameni iubesc florile. Nu este atat de placut cand stai la un apartament si nu te poti bucura de propria gradina. Iti poti una chiar la tine acasa, chiar daca stai in apartament. Locul ideal pentru a depozita mai multe flori este pe balcon unde nu doarme si nu nimeni. Nu putem sa punem foarte multe flori in incaperea in care dormim.

Stim inca de cand eram mici faptul ca florile simbolizeaza tineretea si frumusetea de aceea in cazul unui eveniment se daruieste de cele mai multe ori, flori. Ei bine, asa cum simbolizeaza ele emit frumusete si tinerete. Este foarte sanatos si frumos sa avem flori in case si acum vorbesc despre pasionati. Nu poti cere unei persoane careia nu ii plac florile sa aiba flori in casa si acestea sa fie si frumoase deoarece florile au nevoie in primul rand, inainte de grija excesiva, de dragoste. Si da, asa cum obisnuiam sa spunem ca un lucru iese bun daca este facut cu dragoste, asa si florile: daca sunt ingrijite si iubite vor fi frumoase, straluctioare, infloritoare.

Caldura si lumina sunt doua subiecte de care este evident, florile au mare nevoie. Plantele nu pot sa traiasca intr-o loc lipsit de lumina si friguros. Este normal ca ele sa aiba nevoie de lumina insa specialistii afirma faptul ca ele pot fi depozitate si in locuri in care lumina intrepatrunde printre perdea, de exemplu. Desigur, balconul este locul ideal in care florile isi pot desfasura in tihna activitatile. Umiditatea plantei este de asemenea, foarte importanta. Fiecare planta are nevoie de apa in functie de tip si mediul ei de viata. Doua plante cu provenienta din locuri cu totul si cu totul diferite nu pot fi ingrijite in mod asemanator.

Este foarte important modul in care ingrijim plantele deoarece aerul uscat cauzeaza colorarea frunzelor in maro si ulterior caderea lor prematura.

One Comments “Flori de apartament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *