Fiecare persoana are un suflet pereche

25 dec.

Fiecare persoana are un suflet pereche

De exemplu, esti tipul de persoana care considera ca trebuie sa se intalneasca sau sa faca sex cu un anumit numar de oameni ca mai apoi sa se poata stabili cu un singur partener? Este scopul tau sa obtii un anumit statut profesional inainte de a te dedica unui partener de viata? Inca mai ai de invatat despre ceea ce iti doresti, ai nevoie si meriti de la un partener de viata?

Vrei ca mai intai sa calatoresti prin toata lumea ca mai apoi sa te asezi la casa ta? Simti nevoia de a atinge o  anumita varsta pentru ca mai apoi sa te stabilesti cu cineva? Cine vei fi atunci cand vei decide sa te dedici cuiva anume iti va influenta fara indoiala alegerea partenerului de viata.

Teoria mea legata de sincronizarea perfecta este aplicabila de asemenea cand cineva alege o anumita facultate, cand accepta un anumit job sau chiar cand alege o locatie pentru a locui. Gandeste-te pentru un minut.

Atunci cand alegi o facultate, cand accepti un loc de munca sau unde vei sta, alegerile tale vor mai fi la fel acum ca acelea car ar fi putut fi atunci? Poate pentru unii raspunsul raspunsul ar putea fi cu usurinta „da, ai face la fel”, pe cand pentru unii alegerile vor varia.

Cercetarile legate de relatii, chestionarele online legate de intalniri sau chiar inventarele legate de cariera ne cer parerea, ne cer sa facem niste presupuneri universale legate de cine suntem si despre ceea ce vrem de la viata. Oricum, daca ma intrebi pe mine despre ceea ce caut eu la un partener sau ceea ce as fi vrut de la o relatie acum un an, ar fi diferit fata de ceea ce vreau acum.

Pentru bine sau rau, experientele noastre de viata si relatiile noastre trecute ne schimba si ne dau forma. Oricum, pentru mine pare nerealist a ma gandi la un singur suflet pereche de-a lungul vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *