Femeile isi doresc mai mult sex

23 sept.

Femeile isi doresc mai mult sex

Femeile nu isi doresc atat de mult sex pe cat isi doresc barbatii. Femeile au nevoie de o conexiune emotionala pentru a se bucura de sex. Femeile nu au organsme multiple. Toata lumea a auzit astfel de stereotipuri atunci cand vine vorba de femei si sex- multe dintre acestea fiind si adevarate. Insa, conform unui studiu realizat recent, majoritatea femeilor isi doresc la fel de mult ca si barbatii sa aiba parte de sex.

Studiul a fost realizat folosind datele unei aplicatii- Kindara- care a analizat raspunsurile a 500 de femei cu privire la stereotipurile comune legate de sex, inclusiv importanta unei conexiuni emotionale; care sunt factorii care le impiedica pe acestea in desfasurarea normala a unei vieti sexuale dar si cat de des isi doresc sa faca sex. Studiul a descoperit ca 53.2% din femei nu au parte de atat de mult sex pe cat si-ar dori. Aproape trei sferturi din femeile chestionate au declarat ca ar vrea sa se implice intr-o activitate sexuala de cel mult trei ori pe saptamana, iar 13% dintre voluntare au sustinut ca isi doresc sa faca sex de mai mult de sase ori pe saptamana.

Sexul nu se planuieste

Cu toate acestea, lucrurile de acest gen nu merg planuite in functie de ceea ce femeile din cadrul studiului au declarat pana acum. Stresul a fost considerat a fi principalul factor care contribuie la scaderea nivelului libido-ului, urmat de lipsa de compatibilitate cu partenerul si chiar lupta cu imaginea de sine. 15.4% dintre femei sustin ca interactiunea sexuala se poate complica din cauza combinarii a mai multi factori, cum ar fi o relatie lunga la distanta, urmarea unui tratament medical care afecteaza libido-ul sau recuperarea dupa un traumatism.

Totusi, un stereotip a reusit sa se mentina: aproape 53% dintre femeile chestionate au acceptat ca o legatura emotionala este cel mai important aspect al actului sexual, fiind mai importanta decat preludiul sau comunicarea dintre parteneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *