Despre E-uri

e-uri 27 iul.

Despre E-uri

Aproape ca nu putem consuma alimente fara E-uri in ziua de astazi. Chiar si produsele care ar trebui sa fie sanatoase si bune pentru organism, chiar si acestea contin compusi chimici proveniti din substantele cu care au fost stropite acestea.

Care sunt efectele E-urilor asupra corpului uman ?

Efectele E-urilor asupra sanatatii pot fi extrem de variate. De la probleme ale pielii cum ar fi acnea la probleme complexe cum ar fi modificarea structurii profunde a celulelor corpului uman care duc la cancer sau la alte boli grave.De obicei aditivii sunt folositi in diverse mancaruri pentru a le da gust bun si a parea ca sunt sanatoase. E-urile, odata mancate ajung in corpul uman unde, nefiind sanatoase, nu pot fi absorbite de catre organism si transformate in nutrienti.Prin urmare, E-urile ne otravesc celulele corpului intrand in structura lor si modificandu-le proprietatile.

In plus, o alimentatie bogata in E-uri nu poate aduce aportul de vitamine corpului uman, de care acesta are atata nevoie. Chiar  daca mancam sanatos, E-urile nu se curata atat de repede din organism deoarece sunt compusi chimici care se descompun mai greu si nu pot fi procesati de catre corpul uman.

Uneori exista produse despre care stim cu siguranta ca detin E-uri, alteori E-urile se gasesc si in produse care ar trebui sa fie sanatoase, cum ar fi fructele.Trebuie sa fim atenti in luarea deciziilor la cumparaturi pentru ca produsele cu E-uri ne distrug sanatatea.Medicii spun ca ar trebui sa ne ferim de E-uri in totalitate, in special de E-urile din dulciuri, care, prin compunerea cu zaharul sau cu grasimile devin si mai periculoase. Putem elimina o parte din toxinele produse din procesarea E-uriloe practicand un sport, sau pur si simplu plimbandu-ne in fiecare zi de la locul de munca spre casa.

E-urile sunt inamicul cel mai mare a unei bune sanatati si a unei stari generale de bine.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *