Descoperă și tu Stailer și bucură-te de programări la salon oricând

stailer 16 apr.

Descoperă și tu Stailer și bucură-te de programări la salon oricând

A apărut o inovație în materie de programări la salon pe numele său Stailer. Aceasta este o platformă care facilitează acest proces și totul se realizează online, foarte simplu. Oricine poate accesa platforma, chiar dacă este disponibilă momentan pentru saloanele din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București.

Există planuri de extindere și în alte orașe cheie ale țării până la finalul anului. Dacă ești în trecere sau în vacanță în Cluj, spre exemplu, poți beneficia oricând de o programare, fără să ai nevoie de recomandări. Poți vedea singur pe site ce opțiuni sunt și de acolo alegi tu ce-ți face cu ochiul.

Disponibilitate pentru femei și bărbați

Indiferent de gen, oamenii în general au grijă de cum arată și cum se afișează în public. Dacă ești bărbat, poți oricând să accesezi Stailer și să beneficiezi de un tratament facial sau de serviciile de styling sau aranjat barbă.

Femeile au mai multe necesități când vine vorba de sfera hair & beauty și deseori este mult mai greu să obții o programare. Stailer este aici pentru tine și poți merge oricând ai timp. De când am gasit acest articol cu privire la facilitățile Stailer, m-am alăturat comunității și am avut parte de schimbări de look în orice zi simțeam nevoia de un boost de energie și atitudine pozitivă în viață.

Criteriile de căutare

Acum nu trebuie să-ți pierzi minute bune la telefon cu stilistul tău de o viață și nici pe zeci de tab-uri pentru a găsi un stilist disponibil. Nici măcar nu mai ai nevoie de recomandări de la prieteni care îți dau prea multe variante de saloane, dintre care nici unul nu este disponibil atunci când ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să adaugi pe prima pagină informațiile relevante.

Trebuie să selectezi din listă genul, orașul, serviciul dorit, data, ora și vei primi rezultate pe măsură. Chiar și astăzi poți merge la salon dacă simți nevoia de o schimbare. Dintre toate saloanele din oraș, cu siguranță un stilist are un loc liber și este gata să te primească.

Filtrele de căutare pot fi și în funcție de salon sau stilist. Dacă ai fost la cineva și ai fost foarte încântat de serviciile pe care ți le-a oferit, poți vedea disponibilitatea acestuia și te programezi atunci când are un loc liber.

Avantaje și beneficii ale contului pe Stailer

Stailer poate fi utilizat chiar și dacă nu ai un cont creat. Totuși, dacă optezi pentru această variantă poți avea parte de anumite opțiuni extra. Unul dintre acestea este faptul că poți vedea programările la care ai fost. În acest fel, poți reveni la un stilist care a adus cu adevărat o schimbare care ți-a plăcut.

Tot acest cont te ajută să știi exact când ai nevoie de următoarea programare, în funcție de data ultimei vizite la salon. Pentru că este firesc să uiți, pentru că nimeni nu le poate ține minte pe toate, poți să setezi un reminder care să sune atunci când vrei tu, astfel încât să nu pierzi programarea. De toate acestea, alături de alte servicii și opțiuni, poți avea parte dacă alegi Stailer pentru programările la salon rapide.

Pentru mai multe informații accesează pagina sau trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *