Descarcă aplicația Stailer pentru o programare rapidă la salon

stailer 10 mart.

Descarcă aplicația Stailer pentru o programare rapidă la salon

Organizarea – cheia eficientizării programului tău zilnic

Dorința de a fi mai organizați este pe lista tot mai multor persoane. Agenda de activități este din ce în ce mai plină, iar din acest motiv, timpul nu pare niciodată suficient pentru a realiza tot ce era în plan. Astfel, pentru a atinge cât mai multe obiective într-o zi, oamenii trebuie să se grăbească. Viteza a devenit astfel, unul dintre cuvintele frecvent asociate secolului XXI. 

Avansul tehnologic a luat amploare în ultimele decenii, fapt care a facilitat desfășurarea multor activități zilnice: de la electrocasnicele inteligente, la device-uri sau aplicații. În prezent, platformele online joacă un rol important în politica de eficientizare a programului zilnic. Prin intermediul lor, se pot plasa comenzi din confortul casei sau chiar de la birou: fie că este vorba despre comandarea felului de mâncare preferat sau a perechii pe pantaloni mult visate. Astfel de aplicații te pot ajuta să achiți online facturile sau chiar să te programezi la salon cu un efort minim.

Stailer – aplicația care te ajută să te programezi la salon când îți permite ție timpul

Stailer este platforma prin intermediul cărei îți poți face o programare la orice salon de înfrumusețare înscris. Fie că ai nevoie de un masaj relaxant după o săptămână tensionată, o manichiură executată ca în reviste sau o schimbare a nuanței de păr, pe stailer.ro poți găsi un loc liber la unul din saloanele din apropiere. 

De ce să mai pierzi timpul căutând informații despre saloanele din orașul tău, când poți afla pe Stailer toate detaliile de care ai nevoie? Descarca aplicatia Stailer gratuit și vezi cât de ușor te poți programa la coafor, la ora și data dorite de tine. Timpul tău poate fi folosit în mod eficient, fără a mai fi nevoie să dai numeroase telefoane pentru a găsi un loc liber.

Avantajele aplicației Stailer

Stailer îți oferă informații prețioase care te pot ajuta să alegi salonul în funcție de preferințele tale. Poate îți dorești o schimbare radicală de look, dar ți-e frică să apelezi la oricine. Pe  stailer.ro găsești recenziile lăsate de clienți, dar și poze cu rezultatele obținute de specialiștii saloanelor înscrise pe aplicație. Astfel, poți compara serviciile pe care le oferă fiecare salon, pentru a-l alege pe cel care corespunde cerințelor tale.

În plus, în aplicația Stailer vor fi afișate și prețurile serviciilor alese. Cunoscând dinainte toate aspectele, vei evita evenimentele neplăcute precum plusarea prețurilor nejustificată sau dezamăgirea cauzată de un machiaj nereușit. Controlul va fi în mâinile tale, la un click distanță. Tu vei avea puterea de a selecta data în funcție de timpul liber pe care îl ai la dispoziție și de criteriile după care te ghidezi atunci când alegi specialistul pe mâinile căruia să te lași.

Stailer știe că ai foarte multe griji pe cap, din cauza programului foarte aglomerat și de aceea, îți poate reaminti printr-un mesaj data și ora la care ai fost programat, pentru a nu ajunge în situația în care poți pierde momentul de răsfăț mult așteptat. Mai mult, în cazurile în care nu mai poți ajunge la salon din cauza unor probleme care nu suferă amânare, programarea ta poate fi anulată.  Pentru alte detalii vezi aici.

Alege să fii organizat, alege Stailer.

Contact: 

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *