De ce ne plac cantaretii?(Continuare)

21 mai

De ce ne plac cantaretii?(Continuare)

Pentru fetele care urmaresc, viseaza sau le sunt dati papucii de catre cantareti atragatori si nu isi dau seama de ce nu le mai trece aceasta obsesie pentru acesti barbati cu un gust foarte nepotrivit in materie de haine, dar cu un gust deosebit in muzica si in acorduri muzicale, ar fi cateva motive pentru care mereu vor fi atrase de muzicieni.

Nu mai avem poate foarte multi regi si printi, insa avem zeitati rock’roll cu si mai multi bani si mult mai sexy. De la trupa Beatles incoace exista mult mai mult respect, fascinatie si popularitate printre acesti barbati cu oferte bune la case de discuri decat faptul ca provin dintr-un neam bun.

In aceste zile, daca poti invata niste versuri si niste linii acustice de-ale  melodiilor lui Jim Morrison, exista sanse mai mari sa atragi fete si sa le cuceresti inimile mai mult decat daca ai fi inrudit cu printii William sau Harry.

Cantaretii de gen masculin sunt constienti ca sunt atragatori si sexy. Oamenii din muzica au perfectionat arta seductiei si stiu exact ce sa faca pentru ca o femeie sa lesine de fericire.

Atitudinea de cavaleri care apare inevitabil cu siguranta ca ar putea cuceri orice fata vor, creaza o natura rebela si un dezinteres afisat care de altfel sunt exact aspectele carora nu le poate rezista o femeie. Este stiut faptul ca vom vrea mereu ceea ce nu putem obtine.

Oricine canta la un instrument paseste de fapt pe urmele predecesorilor sai din familie. Chiar si femeile fara cunostinte foarte vaste legate de istoria rock-ului  stiu ca rock-ul va fi intotdeauna rege si ca acesti barbati vor face istorie intr-o zi.

Idea ca acesti masculi fac aceleasi lucruri pe care John Lennon, Jimi Hendrix si Elvis Presley le-au facut odata este suficient de tare si de tentant pentru ca femeile sa uite de unele esecuri legate de intelegerile nereusite cu unele case de discuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *