De ce ne plac cantaretii(Continuare 2)

22 mai

De ce ne plac cantaretii(Continuare 2)

Chiar daca nu este altceva decat un pampalau cu o chitara, este ceva legat de el care ii da farmec. Poti fi chiar si un tocilar cu un tricou ciudat pe tine, dar daca stii sa iei o nota inalta in timp ce canti sau cu ajutorul instrumentelor muzicale din dotare, va fi intotdeauna ceva rau in sensul bun la tine.

Pentru ca nu conteaza cum arati, de unde vii sau cine ai fost, daca esti un barbat ce stie sa cante la un instrument muzical, esti un om cu abilitatea de a rupe inimi si sa creezi mai multe adictii decat ai putea crede. Ni te vom imagina spargand pahare, sticle, aruncand amplificatoare si indoind chitari pentru noi.

Trebuie sa ai un suflet deosebit daca stii cum sa scrii muzica, dar sa si o canti. Este stiut de famei faptul ca oricine poate crea muzica este mai in contact cu sentimentele sale decat oricine altcineva. Imaginea unui barbat care sta si scrie versuri profunde si din suflet este mai mult ca suficient pentru a atrage o femeie in dormitor.

Ideea de a intalni un muzician si de a te cupla cu acesta, stiind ca va scrie despre, va intelege si va diseca relatia voastra dupa ce se va sfarsi totul este mult mai tentanta si mai mult decat de ajuns pentru a cauta un asemenea om care intr-un sfarsit se va desparti de tine. Oricum stii ca vei ramane pentru totdeauna in memoria lui si in versurile pieselor lui.

Orice om care a renuntat la tot in viata doar pentru a canta la un instrument nu va trai la fel ca un broker de succes, ca un profesor de sport sau ca un om pasionat de tehnologie, tipuri de barbati pe care ii considerai foarte captivanti. Nu, ei sunt de fapt crema cremelor in ceea ce priveste vietile traite in stil fabulos si mai mult nerealist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *