De ce ne plac cantaretii?

20 mai

De ce ne plac cantaretii?

  Oameni

De ce noi femeile oare suntem atat de impresionate de barbatii cu chitari in maini si cu tobe la picioare? De ce suntem atat de atrase de oricine care tine, zdrangane sau trage de o chitara?

De ce le dam atentie mai mare barbatilor care citesc sau compun versuri muzicale, decat celor care scriu sau citesc literatura si proza?E foarte simplu de ce. Acestia sunt pur si simplu deliciosi si atragatori.

Poate ca ne place sa ne imaginam ca in loc de a atinge chitarile si instrumentele lor muzicale ne ating si ne excita pe noi in schimb. Poate ca ne gandim ca ritmul din corpurile lor atunci cand canta se transmite si in dormitor.

Poate ca ne place sa ne imaginam cum ne compun cantece de dragoste si zdrangane chitarile despre felul in care ne iubesc si in care ne iubim in particular. Poate ne gandim ca intr-o zi ei vor deveni celebri si astfel noi vom deveni prieten si sotii de staruri muzicale.

Indiferent de motiv, ar trebui stiut faptul ca nu prea e posibil sa devenim prietenele lor, sau daca suntem deja, drumul nostru impreuna este plin de multe coborasuri si accidentat.

Poate ca interpretii muzicali nu au intrat in muzica doar pentru a atrage femei, dar mai mult ca sigur raman acolo pentru ca le este mai usor sa le atraga din prisma asta decat daca ar fi niste bieti muritori, ca restul.

Din pacate pentru noi, femeile, ei stiu ca o femeie ar fi capabila sa se culce cu el doar pentru un cover dedicat lor. Si din fericire pentru ei, asta se aduna la palmaresul lor de cuceriri. Felul lor rau, rebel, de a fi doar ne starneste mai mult in a-i dori si in a-i urmari peste tot in speranta ca vom deveni mai mult pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.