Cum sa te simti sexy in pat?(Continuare)

7 mai

Cum sa te simti sexy in pat?(Continuare)

  Sfaturi

Nu stiu daca exista multe persoane care sa fie sigure pe ele atunci cand vine vorba de sex, de facut dragoste cu partenerul, tocmai pentru ca sunt timorate sau ingrijorate ca nu se vor ridica la nivelul asteptarilor celuilalt.

Mai mult, pentru mai mult!

Daca esti o fire mai timida sau pur si simplu daca nu prea ai timp pentru activitati sexuale de lunga durata, poti ajunge sa detesti oarecum sau sa eviti a fi prea intima cu iubitul tau. Tocmai de aceea trebuie sa treci la fapte mai des, sa dureze mai mult, astfel incat vei ajunge sa iti doresti mai mult. Pofta vine mancand, asa si cu sexul.

Oricum, nu ai decat de castigat de pe urma experientelor sexuale cu partenerul tau. Vei fi mai plina de energie, de viata, vei fi mai fericita si implinita, vei straluci la propriu, vei fi mai deschisa atat cu el, cat si cu cei din jurul tau.

Miscare pentru un corp bine definit

In cazul in care te simti timorata atunci cand iubitul da semne ca ar vrea sa faceti ceva nebunii impreuna, si incepi prin a te scuza ca te doare capul sau ai alte treburi mai importante, desi ti-ai dori si tu acest lucru, inseamna ca de fapt esti ingrijorata de cum arata corpul tau gol sau de performantele tale in pat.

Pentru a impiedica aceste situatii nedorite, trebuie sa pui mai mult punct pe miscarea fizica, pe exercitii sau orice altceva te face
sa te simti bine si sa fie si de ajutor pentru un trup bine tonifiat si proportionat.

Asadar, data viitoare cand veti avea chef de ceva(si asta poate fi foarte curand), tine minte ca in sine activitatea sexuala este benefica pentru corp si iti va arde multe calorii acumulate intre timp, plus ca te vei si simti de minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *