Cum sa te simti sexy in pat?(Continuare 2)

8 mai

Cum sa te simti sexy in pat?(Continuare 2)

  Sfaturi

Pentru a te simti confortabil in corpul tau, dar si pentru a fi sexy si atragatoare pentru cel de langa tine, este bine sa faci unele lucruri ce tin de tine si care tot pe tine te ajuta in primul rand. Increderea in sine, acceptarea, dar si curajul si lipsa de pudoare odata capatata te poate face sa te simti mult mai bine cu tine insuti si te poate ajuta sa devii mai relaxata si increzatoare in abilitatile si imaginea pe care o reflecti atunci cand treci la actiune in pat.

Pe langa miscare pentru un corp bine definit si atragator, pe langa masaje, lenjerie intima care sa te faca sa te simti intr-adevar sexy si dorita, pe langa dormitul in tinute sumare sau goala, mai exista o metoda care sa te ajute sa treci peste teama de a aparea goala si te poate ajuta sa-ti accepti corpul si sa ajungi sa-si doresti sa-l poti afisa mai des in toata splendoarea sa.

A poza nud in fata unei camere foto, implicit in fata unei persoane straine care nu te cunoaste si pe care nu o cunosti, poate fi testul suprem in ceea ce priveste acceptarea imaginii nud proprii si in capatarea increderii in sine.

Aparatul foto nu minte niciodata, acesta reda exact ca si oglinda ceea ce reprezinti tu, imaginea ta fizica completa, dar mai ales imaginea ta ca o adevarata Eva, in toata splendoarea ta. Pe langa faptul ca pozatul nud iti poate oferi o oportunitate foarte buna de a-ti cunoaste propriul corp, de a-ti descoperi cele mai bune parti ale acestuia si cele mai bune unghiuri din care arati fenomenal, iti poate sta si ca suvenir bun pentru anii ce vor urma, ca inspiratie in ceea ce priveste idealul tau de frumusete corporala.

La fel de bine poza ta nud iti poate sta drept model de ceea ce ar trebui sa schimbi sau sa ajustezi pe viitor, pentru a fi multumita intr-adevar de tine. Nu numai ca tu vei fi multumita si incantata de rezultate, insa iubitul tau va fi si mai fericit si mandru de curajul si de infatisarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *