Cum sa te simti sexy in pat?

6 mai

Cum sa te simti sexy in pat?

  Sex

La inceputul unei relatii sau fie si doar pentru o noapte, atunci cand vrem sa trecem la actiune, in pat, trebuie sa trecem mai intai de toate de temeri si sa ne afisam fara pudoare, sa fim naturali, ca mai apoi sa ne putem bucura cat mai mult de moment.

Binenteles ca indoieli exista oricand, chiar si atunci cand deja suntem intr-o relatie de lunga durata cu un partener sexual. Ne intrebam daca ne mai place la fel ca la inceput, daca trupul nostru este la fel de atractiv, daca formele noastre sunt destul de definite sau daca ar trebui sa schimbam ceva in legatura cu felul in care actionam in asternuturi.

Fii sigura pe tine!

Partenerul este cel care da verdictul, asa ca tu simte-te cat mai bine in propriul corp, astfel incat el sa-ti vada increderea si sa te doreasca cat mai mult.

Chiar daca nu ai un corp ca in reviste sau un par ondulat si stralucitor ca al ingerasilor din prezentarile Victoria’ Secret, tu trebuie sa te axezi pe punctele tale forte, sa le scoti in evidenta si
sa fii mandra de tine pentru ceea ce detii si poate altele nu au.El va observa asta, si te va dori in pofida altor fete mai slabe sau mai lucrate.

Lasa rationalul la o parte si simte!

Nu stii ce si cum trebuie sa faci mai exact in pat, atunci cand vreti sa treceti in sfarsit la fapte? Nicio grija! Daca vei inceta sa te mai gandesti atat de mult la pasul urmator si te vei lasa dusa de val si de sentimente, atunci totul va veni de la sine si va veti bucura de cele mai intense si fierbinti momente.

Uita de tot ceea ce tine de rutina zilnica si bucura-te la maxim de moment. Tipa, geme, trage de par, zgarie usor, palmuieste, vorbeste urat, fa orice iti indica starea de bine pe care o traiesti pe moment si te vei simti si mai sigura pe tine si pe actiunile tale, iar
partida de sex va fi una ne neuitat pentru ambele parti.

Tine minte, in pat poti fi cine vrei si iti pot da frau liber celor mai ciudate sau aprinse dorinte si fantezii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *