Cum sa faci pentru ca locuitul impreuna sa fie un succes

28 mai

Cum sa faci pentru ca locuitul impreuna sa fie un succes

Iubitii tind sa-si faca unul altuia favoruri, insa a locui impreuna poate crea o tensiune mare atunci cand cineva poate incepe sa exagereze. Este important sa faci in asa fel incat situatia voastra sa fie echitabila de ambele parti.

Asta nu inseamna ca trebuie sa va si impartiti treburile gospodaresti pe din doua, insa va trebui sa faceti niste compromisuri. Bazandu-va pe programele voastre de lucru si pe alte obligatii pe care le aveti, ar trebui sa devina clar ce si cine are de facut potrivit cu programele voastre si cu timpul de care dispuneti.

Da, treburile gospodaresti pot constitui niste discutii foarte plictisitoare, insa nu vrei ca rufele murdare si gunoiul sa-ti stea in cale in timp ce-ti faci drum catre usa.

Gaseste echilibrul perfect intre viata ta personala si in a-ti face timp si pentru partenerul din viata ta. A trai impreuna inseamna a va vedea unul pe celalalt destul de des, insa nu incetati niciodata in a va da intalniri cu prietenii in afara locuintei pentru ca altfel lucrurile vor deveni plictisitoare. Nu uita de noaptea fetelor in oras doar pentru ca el nu are nimic de facut si va ramane singur acasa.

Surpriza! Partenerul tau nu este perfect.  Ei bine, nici tu, binenteles! De fapt, nimeni nu este asa. Poate ca lasa capacul de la toaleta ridicat sau poate ca ea vorbeste prea tare de dimineata cand el inca doarme. Aminteste-ti inainte de toate calitatile partenerului de viata inainte de a deveni cicalitor. Gandurile pozitive aduc o viata pozitiva, pana la urma.

Nu te simti obligata sau fortata sa te muti cu partenerul doar pentru ca ti se pare solutia cea mai usoara. Este relatia ta in joc pana la urma, si este mai important sa te simti 100% confortabil si pregatita sa te muti cu iubitul pentru ca vrei tu, nu pentru a incerca sa multumesti pe altcineva.

One Comments “Cum sa faci pentru ca locuitul impreuna sa fie un succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *