Cele mai urate personalitati de la Hollywood

vedete urate 2 dec.

Cele mai urate personalitati de la Hollywood

De fiecare data cand vorbim despre celebritatile din showbiz, primul lucru care ne vine in minte tine de aspectul lor placut: arata bine, chipesi, destepti si frumosi. Insa, lumea celebritatilor nu este atat de perfecta precum crezi, existand si vedete care nu arata chiar atat de bine. Multe astfel de personaje cunoscute sunt fie muzicieni, fie actori, insa sunt foarte urate.

Vedete urate

Donatella Versace- nascuta la data de 2 mai 1955, Donatella este un desginer italian si actualul presedinte al casei de moda Versace Group. Detine peste 20% din veniturile totale ale companiei. Cu toate acestea, foarte multe filme fac referire la aceasta femeie, iar cel mai importante este „The Devil wears Prada”, unde Donatella este „invocata” de mai multe ori.

Whoopi Goldberg- celebra actrita americana de comedie, cantareata si scriitoare de muzica, activist politic, autor si gazda de show-uri, Goldberg a fost nominalizata pentru 13 Emmy Awards pentru munca sa din televiziune. Este printre putinele actrite care au castigat un Emmy, un Grammy, un Oscar si un Tony Award.

Steve Tyler- scriitor de muzica american, cantaret si multi instrumentalist. Este faimosul solist al trupei Aerosmith, fiind unul din ce mai buni cantareti din muzica rock si tatal a uneia din cele mai frumoase fete de la Hollywood- Liv Rundgren Tyler.

Marty Feldman- nascut la data de 8 iulie 1934, acesta a murit pe 2 decembrie 1982 si a fost un actor de comedie britanic dar si scriitor de comedie, fiind usor de identificat din cauza ochilor sai bulbucati.

Michael Jackson- cu pararere de rau, regele muzicii pop a incercat constant sa isi schimbe aspectul fizic, dar cu toate acestea a cam dat-o in bara de fiecare data. Nascut la data de 29 august 1958, Jackson a murit pe 25 iunie 2009, lasand foarte multa durere in inimile fanilor sai. A fost cel mai cunoscut cantaret din toate timpurilor, si desi s-au implinit 6 ani de cand a murit, Michael Jackson continua sa ne incante cu muzica realizata de el.

Marilyn Manson- fara indoiala, cantaretul are un aspect spectaculos si care te poate inspaimanta foarte usor. Brian Hugh Warner este cunoscut in lume pentru muzica sa dar si pentru imaginea si personalitatea controversata de care a dat dovada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.