Cele mai mari secrete ale lumii

bank 7 iul.

Cele mai mari secrete ale lumii

Se spune ca „secret” e ceva ce toata lumea vrea sa stie dar este pentru foarte putini de stiut. Desi se vorbeste mai mereu de transparenta si deschidere, importanta secretelor nu poate fi ignorata. Sunt anumite lucruri care ar trebui mereu tinute ascunse, altfel s-ar ridica foarte multe probleme.

Relatiile trecute

Se observa faptul ca de cele mai multe ori relatiile trecute nu sunt amintite in viata conjugala. Mai ales cand vine vorba de casatorii. In mod normal un sot si o sotie ar trebui sa aiba cea mai transparenta relatie posibila dar relatiile trecute sunt printre cele mai bine pastrate secrete. Multi spun ca aceste relatii fac parte din trecut si nu au nici o implicatie in viata prezenta. La urma urmei daca afli ce a facut fostul/fosta ta s-ar putea sa nu mai ai incredere sau ai putea incepe sa faci comparatii. Ambele idei fiind de rau augur, de aceea ar trebui mai bine pastrate drept secrete.

Istoria medicala a pacientilor

Istoria medicala a unei persoane este unul din cele mai bine tinute secrete la nivel mondial indiferent de tara sau locatie. E un lucru la fel de important precum identitatea. Este o obligatie morala si in acelasi timp o obligatie etica pe care doctorii si cadrele medicale trebuie sa o respecte. Majoritatea spitalelor si centrelor medicale tin o istorie a pacientilor lor si este un secret bine tinut.

Informatiile contului bancar

Cetatenii au mare incredere in bancile la care apeleaza. La urma urmei este o institutie careia ii incredintezi banii tai si informatii persoanle. Nu este doar o responsabilitate pentru banci, ci o adevarata politica sa tii datele unui client secrete. Avand in vedere numarul de escrocherii care sunt efectuate, chiar si in aceste conditii de securitate, este de inteles de ce informatiile bancare sunt printre cele mai bine pastrate secrete din lume.

One Comments “Cele mai mari secrete ale lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *