Cele mai indragite personaje negative

13 ian.

Cele mai indragite personaje negative

  Diverse

Fiecare film sau desen animat are la un moment dat un persoanj negativ care adauga la intregul farmec. De cele mai multe ori, persoanejele negative sunt cele care ajung sa inspire frica in sufletele celor din jur. Insa o parte din aceste personaje ajung sa fie indragite. Nu pentru ca fac lucruri mai putin legale, ci pentru modul in care fac aceste lucruri si atitudinea acestora fata de lege.

Joker, The Dark Knight

Chiar si in copilarie, cand obisnuiam sa ne uitam la desenele animate cu Batman, Joker era unul din personajele negative favorite care doreai sa le observi in cadrul unui desen animat. Rolul jucat de Heat Ledger in filmul The Dark Knight a fost unul cu adevarat impresionant. Acesta a dus rolul lui Joker la un cu totul al nivel. Un rol ce a fost foarte apreciat de fani si de lumea cinefililor. Este ceva adevarat impresionant cu poti lua un personaj atat de rau si sa il faci atat de placut. Inteligenta persoanajului si atitudinea sa asupra lumii il fac unul din cele mai bune persoaneje negative din istorie.

Gru, Despicable Me

Despicable Me a fost o animatie care si-a dorit sa faca din persoanejele negative niste personaje indragite. Despicable Me il avea in prim plan pe Gru ca fiind cel mai rau personaj negativ care a existat vreodata. Desi actiunea din film este una care pare sa contracareze acest lucru, Gru isi propune sa fure Luna, pentru a putea reveni la titlul sau initial. Este un film in care un personaj negativ se lupta cu un altul si cel mai neobisnuit dintre acestea ajunge sa castige.

Lumea filmelor va fi mereu umpanzita cu personaje negative. Indiferent de natura acestora, doar o mica parte din acestea vor ajunge sa fie amintite si plasate in istorie ca fiind printre cele mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *