Cele mai cautate subiecte ale anului 2015

29 dec.

Cele mai cautate subiecte ale anului 2015

Imagineaza-ti cum ar fi sa traiesti in timpurile in care trebuie sa deschizi o carte pentru a afla raspunsul la o intrebare care te chinuie. Din fericire astfel de zile tin de trecut, si asta multumita Internetului. Google a devenit un serviciu vital in viata noastra de zi cu zi, adesea referindu-ne la el ca fiind un verb, mai degraba decat un website de cautare. In plus, Google a devenit sinonim cu termenul de „cautare”. Astfel, utilizatorii de Internet au ocazia sa caute acum pe Google tot ceea ce isi doresc, de la subiecte de medicina, la arta, coafor etc.

Astfel, Google Trends for 2015 a decis sa faca o analiza si sa observe care sunt cele mai cautate subiecte ale anului 2015.

Cautari Google 2015

American Sniper- primul lucru pentru a intra in acest top este ca un film sa aiba la baza o poveste adevarata. Astfel, American Sniper a primit o multime de review-uri pozitive din partea Rotten Tomatoes dar si din partea Matt Taibbi de la Rolling Stones sustinand ca: „trebuie sa fii prost sa incepi sa critici asa ceva”.

Caitlyn Jenner- Individul cunoscut anterior ca si Bruce Jenner a fost in topul stirilor din anul 2015 atunci cand si-a schimbat numele in Caitlyn si a anuntat intreaga lume ca este travestit. Campionul olimpic care s-a retras a fost implicat in mai multe interviuri de-a lungul anului si a fost remarcat in emisiuni TV cum ar fi Keeping Up With the Kardashians, 20/20 si I Am Cait. Fara indoiala, acest personaj a devenit faimos in timpul anului 2015 datorita acestui lucru, fiind cel mai cunoscut transexual din lume.

Charlie Hebdo- in topul celor mai mari cautari pe Google se afla revista de satira Charlie Hebdo, si asta datorita atacurilor teroriste care au avut loc la Paris la inceputul acestui an. Astfel, sediul revistei Charlie Hebdo a fost invadata de teroristi care au ucis 10 persoane. Se crede ca Charlie Hebdo a devenit o tinta din cauza faptului ca revista a prezentat o serie de desene cu profetul Muhammad, dar acest lucru nu a facut ca cei de la redactie sa se opreasca din a mai publica astfel de imagini. In plus, „Je suis Charlie” a devenit un slogan al libertatii de exprimare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *