Cel mai potrivit moment sa cumperi o saltea

saltea 29 dec.

Cel mai potrivit moment sa cumperi o saltea

Cu totii suntem de acord ca o saltea confortabila imbunatateste calitatea somnului, astfel sunt notabile si beneficiile per total asupra sanatatii. Inainte sa iei insa decizia finala, inainte de a merge la vanatoarea unei saltele, trebuie sa tii cont si de regula nescrisa a cumparaturilor: asteapta si momentul potrivit, oferta potrivita. Ce rost ar avea sa iti cumperi salteaua care sa iti ofere un somn odihnitor daca pretul iti poate aduce adevarate cosmaruri?

Vara este un moment destul de neindicat pentru a cumpara saltele, intrucat preturile sunt destul de mari in majoritatea magazinelor. Cererea este mult mai mare in aceasta perioada, multi se muta sau pleaca in vacante, si in loc sa mute si vechile saltele la noile locatii, prefera sa cumpere altele noi.

Mai bine astepti si faci achizitia in primul trimestru al anului sau chiar dupa. Chiar daca nu sunt aparute cele mai noi modele, cele mai vechi pot fi inca disponibile la preturi de nu-ti vine sa te apropii.

In fiecare an apar saltele tot mai bune care tind sa le inlocuiasca pe cele din anul precedent. Producatorii, in majoritate, scot pe piata noi modele in luna mai. Cel mai probabil vei reusi sa prinzi o oferta buna in aceasta luna, daca vrei sa iti cumperi o saltea.

Daca urmaresti chilipiruri si discounturi, trebuie sa iti pui alta intrebare: cand e momentul cel mai potrivit? Majoritatea magazinelor asteapta de cele mai multe ori o cerere in crestere si cumpara stocuri mari. Asa ajung ca stocurile sa nu se vanda si se ofera si preturi mai bune si discounturi. De aceea poti sa astepti pana in perioadele de sarbatori pentru a cumpara o saltea.

Sunt acele momente ale anului cand sunt oferte si poti sa iti cumperi orice la un pret mai bun, inclusiv saltele. Cu toate acestea, nu trebuie sa astepti prea mult. Daca se intampla sa iti gasesti ceea ce ti-ai dorit, nu ezita, s-ar putea sa nu mai gasesti aceeasi saltea dupa o perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *