Cei mai periculosi criminali din ultimul deceniu

dexter knife 23 iul.

Cei mai periculosi criminali din ultimul deceniu

Daca esti genul de persoana care urmareste seriale TV, cu siguranta ca ai auzit de Dexter sau de Hannibal. Ambele sunt seriale excelente in care este expusa viata unui criminal in serie. Avand in vedere ca este un lucru oribil ceea ce fac acestia, exista un numar impresionant de persoane care le urmaresc. Situatia se schimba insa in realitate. Si in acest caz, viata bate filmul.

Jimmy Maketta

Africa de Sud este o in care au fost inregistrati mai mult criminali in serie de-a lungul timpului. Jimmy Maketta este unul din cei mai renumit. Intr-o perioada destul de scurta de timp acesta a ucis un numar impresionant de oameni. In doar 9 luni acesta a ucis 16 oameni. Pe langa cele 16 acuzari pentru crima a mai fost condamnat pentru alte 19 cazuri de vil.

In timpul procesului sau acesta a aparut ca un psihopat fara remuscari cu o copilarie tipica unui criminal in serie. Probleme in familie si o serie de incendii au dus la dezvoltarea unui psihic de temuc. Nu a aratat pic de emotie sau vinovatie la proces si chiar a zambit in unele cazuri.

The Baseline Killer

Mark Goudeau a fost un criminal activ in perioada 2005 – 2006. Crimele sale au fost destul de multe. Numarul persoanelor ucise de acesta este de 9. Pe langa aceste crime Goudeau era cunoscut pentru diferite acuzatii de viol si asalt. Politia l-a identificat foarte greu deoarece avea un mod de operare destul de asemanator cu Serial Shooter, un alt criminal in serie care activa in aceeasi perioada.

Modul in care acesta actiona era destul de necrutatori. Acesta isi viola sau isi jefuia victimile, dupa care le putea arma la tample si ii impusca fara nici un fel de remuscare. Acesta a fost capturat in anul 2006 si a fost inchis in carul Arizona Department of Corrections.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.