Ce poti duce la amanet

casa amanet 20 feb.

Ce poti duce la amanet

  Diverse

Timpurile in care traim ne pun adesea in dificultati financiare. Trebuie sa jonglam cu cheltuielile, trebuie sa ne asiguram un trai decent dar in acelasi timp sa achitam si ceea ce consumam. Banii uneori parca nu mai ajung, prietenii si cunostintele la care poti apela in caz in care ai nevoie de un imprumut sunt din ce in ce mai putini, bancile acorda si ele tot mai greu credite si astfel din ce in ce mai multi romani apeleaza la o varianta de urgenta cand vine vorba de facut rost de bani rapid.

Casa amanet este aceasta solutie gasita rapid. De la o casa de amanet obtii un imprumut rapid lasand drept garantie un bun de valoare. Singura conditie ceruta este sa fii proprietarul acelui bun; acesta este evaluat rapid si corect si imprumutul este acordat imediat.

In prima faza la o casa de amanet puteai sa duci doar aur si argint, bijuterii si obiecte fabricate din aceste metale pretioase. Fie ca erau lasate drept garantie a imprumutului, fie exista posibilitatea vanzarii. Treptat lista de bunuri ce pot fi amanetate s-a diversificat. De la aur si argint s-a trecut treptat si la bijuterii si obiecte de lux, la ceasuri de firma, ceasuri vechi si alte antichitati, orice prezinta o valoare.

Nevoia tot mai acuta de bani si de imprumuturi a determinat casele de amanet sa diversifice si mai mult gama de produse acceptate drept garantie. Astfel acum se pot amaneta bunuri casnice, electronice si electrocasnice, pentru a se obtine un imprumut rapid si usor. De la telefoane si gadgeturi pana la laptopuri, sisteme audio sau chiar televizoare, orice bun in stare de functionare poate fi garantia unui imprumut. Unele case de amanet accepta chiar si acordarea de imprumuturi ce au drept garantie autoturisme, ceea ce arata ca domeniul este in continua extindere.

Solutia oferita de casele de amanet este la indemana oricui, indiferent ca este o persoana fizica ce are nevoie urgenta de o suma de bani pe termen scurt, sau o firma ce necesita o suma de bani mai importanta. In acest fel casele de amanet vin in sprijunul oricui are nevoie de un imprumut rapid si usor, fara a trebui sa indeplineasca criterii complicate precum cele cerute de alte institutii ce acorda credite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *