Cat timp dureaza dragostea

2 sept.

Cat timp dureaza dragostea

Cu siguranta ati tot auzit cum oamenii spun ca dragostea tine doar primii 3 ani, dupa care dispare si ramane respectul. Se spune ca dragostea dispare odata cu trecerea timpului dar si ca o dragoste adevarata nu moare niciodata. Cum se intampla mai exact? Nu stim care este realitatea in fapt insa un lucru e cert: dragostea fie se pierde fie este impartita pentru mai multe persoane si ramane mai putina pentru partenerul de viata.

Inca mai exista anumiti oameni care isi povestesc dragostea si  care se tine de mana chiar si dupa ce sunt deja destul de in varsta. Care este motivul pentru ca dragostea dispare de cele mai multe ori?

In primul rand trebuie sa fim constienti ca viata este cea care distruge dragostea. Si stiti ca exista acea vorba care spune ca iarba pare mult mai verde in oricare alta gradina decat in a ta.

De multe ori puteti sa fiti introdusi in eroare de faptul ca v-ati obisnuit cu o persoana si incepeti sa credeti ca nu iubiti persoana respectiva si ca nu vaeti sentimente foarte puternice.

Dupa o perioada de timp, intr-o relatie se instaleaza monotonia si rutina. Depinde de dvs. daca faceti eforturi sau nu sa mentineti vie relatia dvs. O relatie poate fi cu adevarat frumoasa iar partenerii pot fi foarte fericiti daca stiu cum trebuie sa faca pentru a trezi tot timpul interesul celeilalte persoane.

Cu siguranta dupa o perioada de timp eforturile de a starni curiozitatea sunt in zadar pentru deja sunteti obisnuiti unul cu celalalt si nu mai aveti putere de a face eforturi supranaturale pentru a-l impresiona pe partener.

In plus, in momentul in care apar copii sau alti membrii ai familiei dragostea se imparte pentru fiecare dintre ei. Secretul unei relatii perfecte este sa nu te intrebi niciodata cum ti-ar fi fost daca aveai o relatie cu altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *