Care sunt beneficiile utilizarii unui termostat inteligent?

www.saluscontrols.ro 22 ian.

Care sunt beneficiile utilizarii unui termostat inteligent?

Atunci cand observi ca temperatura din casa nu mai este atat de bine intretinuta doar cu ajutorul centralei termice, trebuie sa apelezi si la alte mijloace si dispozitive prin intermediul carora sa poti sa mentii una optima in locuinta ta. Insa cum este posibil acest lucru?

Majoritatea centralelor electrice sau alte tipuri de combustibil au integrat un termostat care are un program prestabilit ce doar trebuie sa fie activat. Intr-adevar activarea se poate, face insa nu este chiar atat de usor deoarece dispozitivul este de dimensiuni mai mici, iar utilizarea acestuia este aproape imposibila. In unele cazuri programul prestabilit nici nu se potriveste necesitatilor tale, de aceea iti recomand sa iti achizitionezi unul dintre termostate inteligente de la Salus.

Ce au mai special aceste termostate inteligente de la Salus in comparatie cu cele obisnuite? Iti prezint in randurile de mai jos principalele beneficii pe care le vei avea daca iti vei achizitiona unul dintre aceste produse:

  1. Are un design diferit

In comparatie cu vechile termostate care se gaseau atasate de centrale obisnuite, design-ul este mult mai elaborat diferenta putand fi observabila cu ochiul liber atat de la dimensiunea ecranului de la termostat, cat si functiile pe care acesta le are in optimizarea temperaturii dintr-o incapere.

  1. Este foarte usor de utilizat

Ai nevoie doar de un telefon mobil si nu ma refer acum sa iti achizitionezi un telefon doar pentru a avea mereu monitorizata temperatura in casa cu el, ci ma refer la o aplicatie pe care ti-o vei instala pe telefonul tau persoanal, iar cu ajutorul ei vei putea oriunde din confortul casei tale sa o folosesti.

  1. Vei face economii considerabile

Datorita optimizarii unei temperaturi constante, nu va mai fi necesar sa folosesti exagerat de mult combustibil pentru a-ti incalzi locuinta, asa ca vei face economii deoarece vei plati mai putin pentru combustibilul necesar incalzirii casei tale. Avantajos este faptul ca pe timp de noapte se foloseste si mai putina energie, iar atunci cand esti plecat poti chiar sa o opresti de tot.

  1. Vei putea sa iti creezi propriul tau program atat pentru distribuirea caldurii in locuinta, cat si pentru programarea incalzirii de apa calda

Cine nu si-ar dori apa calda la comanda, atunci cand ai nevoie de ea fara sa fii nevoit sa tii permanent un boiler care consuma energie in priza, ci prin crearea unui program sa poti folosi apa calda chiar si pentru 3 porniri cu un boost de pana la 3 ore.

Acum ca stii care sunt beneficiile aduse de catre unul dintre termostate inteligente de la Salus, poti accesa si tu site-ul saluscontrols.ro si sa efectuezi acum o comanda pentru a putea sa iti optimizezi temperatura din locuinta ta, pentru a putea economisi mai mult combustibil mai ales in perioadele reci ale anotimpurilor friguroase ce incep de prin noiembrie si se termina prin martie. De asemenea totul poate fi accesat prin intemediul unei aplicatii ce se va regasi chiar pe telefonul tau personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *