Bing Search si Xbox vor fi incontinuare marci Microsoft

Nadella 3 iun.

Bing Search si Xbox vor fi incontinuare marci Microsoft

Dupa cum bine stim, saptamana trecuta a avut loc Code Conferince, realizata in Rachi Verdes, California, Statele Unite ale Americii. In cadrul conferintei au fost multe subiecte care au fost discutate si lamurite. Printre acestea subiecte de importanta majora s-a numarat si decizia Microsoft in legatura cu doua din produsele sale foarte cunoscute. Vorbim aici desigur despre Bing Search si despre Xbox. Bing Search se doreste a fi motorul Microsoft de cautare, ca raspuns pentru serviciile oferite de cei de la Google. Cat despre Xbox, banuiesc ca mai toata lumea stie ca aceasta este consola gaming pe care cei de la Microsoft continua sa o dezvolte an de an.

Avand in vedere faptul ca acestea nu realizeaza venituri considerabile pentru companie, in luna februarie a acestui an au aparut o seria de zvonuri cum ca Microsoft ar intentiona sa vanda o parte din capitalurile actuale si sa se axeze pe altele de o importanta mai ridicata. S-a specificat in acea vreme ca este vorba de Bing Search si de Xbox. Zvonul a fost nascocit de doi din actionarii cu influenta din cadrul companiei.

Actionarii par a dori sa vanda Xbox deoarece nu aduce vanzari semnificative pentru companie. Se stie ca Xbox One, ultima consola realizata de companie, nu se descurca la fel de bine in domeniul vanzarilor precum s-ar fi preconizat. Cei de la Sony reusind sa ii depaseasca mult in vanzari cu Playstation PS4.

Directorul executiv al celor de la Microsoft, Satya Nadella a afirmat in cadrul unui interviu realizat la Code Conference, ca nu are de gand sa renunte la Bing Search si nici la divizia de entertainment Xbox.

Aparent mai bine de 30% din produsele si conturile Microsoft folosesc o forma a serviciului Bing. Acesta este integrat in acestea iar elminarea acestuia ar produce mai multe pierderi pentru Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.