Audi RS7 – la fel de rapid ca un Ferrari 458

RS7 18 iul.

Audi RS7 – la fel de rapid ca un Ferrari 458

  Auto

Noul Audi RS7 este o masina care nu stie in ce directie sa se duca. Aceasta este un hatchback in 5 usi care poate realiza liniute cap la cap cu un Ferrari 458. Masina pare sa combine puterea si perfromanta cu practicalitatea si fuctionalitatea. Toate acestea la un pret care este mai mic decat al competitorilor germani din aceeasi breasla. Cu toate acestea nu este un automobil pe care trebuie sa-l duci pe pista, in cazul acesta Audi S7 ar fi mai potrivit in cazul in care te tenteaza ideea virajelor luate la viteze ridicate.

In privinta specificatiilor tehnicel masina se prezinta destul de bine. Aceasta este bazata pe modeului A7 Sportback, sedanul de top din cadrul companiei. Masina are un motor de 4 litri care vine insotit cu doua sistem turbo. Este un V8 care dezvolta 560 de cai si un cuplu de 615Nm. Motorul este atat de puternic incat cutia de viteze cu ambreiaj dublu din modelul A7 nu ar face fata cuplului dezvoltat de acesta.

De aceea modelul RS7 are o cutie de viteze in 8 viteze cu un singur ambreiaj si transmite puterea pe sosea prin folosirea unui sistem AWD Quattro. AStfel masina va reusi sa parcuga un sfert de mila in doar 11.5 secunde. Tot ce trebuie sa faci e plantezi puternic si hotarat pedala de acceleratie la pamant.

In privinta acceleratiei masina sta destul de bine si ajunge de la 0 la 100 de km/h in doar 3.9 secunde. Viteza maxima pentru aceasta masina este de 305 km pe ora. Poti alege sa echipezi masina cu roti de 20 de inch sau de 21 si sa alegi un sistem de franare cu 6 pistoane, sau sa apelezi la un sistem mult mai eficient cu discuri ceramice dar acestea vor fi destul de costisitoare.

In esenta masina este una destul de practica si pare sa incorporeze functionalitatea unui hatchback cu performantele unui 458.

One Comments “Audi RS7 – la fel de rapid ca un Ferrari 458

  1. E geniala masina asta. Mi-am cumparat si eu niste accesorii de la Piese Tuning Auto si pot spune ca iubesc cum arata autoturismul meu. Se apropie cu acest Audi ca design si isi face toti banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *