Android si pe TV

pretsite 5 ian.

Android si pe TV

  Diverse

Ca si cum nu ar fi destule platforme de media streaming, Google au anuntat ca vor lansa si ei un asftfel de sistem. Acestia au anuntat ca ne vor oferi un live demo in cadrul conferintei Google I/O care se va desfasura la sfasitul lunii iunie.

Prima data cand cei de la Google au anuntat ca vor lansa Android TV a fost in luna aprilie. La vremea respectiva, nu a parut a fi un sistem destul de atragator. Intre timp mare lucru nu s-a schimbat. Interfata se pare ca a ramas aceeasi. Interfata nu este una care lasa de dorit, ci modul in care Android TV va functiona.  Interfata va fi numita Pano si Google pune mare accent pe aceasta. Interfata este una care pune continutul in fata aplicatiilor si pare sa nemultumeasca o mare parte din dezvoltatorii de aplicatii. In rest Android TV nu vine cu ceva nou, ceva care sa ne faca sa renuntam la compania de cablu TV din prezent. De asta avem noi nevoie pentru a putea spune ca aceste sisteme de media streaming sunt cu adevarat folositoare.

In timp ce majoritatea dezvoltatorilor de jocuri si aplicatii sun atrasi de versiunile existente de hardware, Android TV va veni cu o veste buna si una rea pentru ei. Android TV va fi doar o aplicatie si nu va oferi suport tehnic, astfel ca vor trebui sa apara o serie de noi device-uri capabile sa ruleze sistemul. Vestea buna este ca Android TV va fi o piata noua in care dezvolatorii vor avea libertatea de a incerca noi lucruri. Sistemul va veni cu un controller gaming. Putem sa ne asteptam ca Google va pune accent si pe partea gaming a acestui proiect destul de mult.

Daca stam bine si ne gandim, Google nu are experienta in gaming si nici in realizarea de controlere. Va fi interesant sa vedem solutia cu care acestia vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *