Alege doar profesioniști în materie de hair & beauty de pe Stailer!

stailer 20 apr.

Alege doar profesioniști în materie de hair & beauty de pe Stailer!

Saloanele de înfrumusețare se regăsesc într-un număr destul de mare și este greu să alegi pe cineva potrivit. Serviciile trebuie să se potrivească în primul rând stilului tău, apoi bugetului și nu în cele din urmă, nevoilor pe care le ai. Profesioniștii sunt foarte importanți în această situație, deoarece în caz contrar riști să te alegi cu o schimbare de look pe care nu o vrei. Alege doar profesioniști în materie de hair & beauty de pe Stailer! 

Stailer este platforma care îți oferă acces la informații importante despre saloane de înfrumusețare și hairstyliști. Prin intermediul acesteia, poți rezerva locul la unul dintre cele mai bune saloane, care să se potrivească perfect nevoilor tale. Peste 1000 de saloane de înfrumusețare sunt înscrise pe stailer.ro, iar orașele în care te poți programa depășesc numărul 40. 

Descoperă hairstyliști din zona ta și programează-te în doar câteva minute! Pentru a face o rezervare va trebui să alegi serviciul de care ai nevoie, locația unde vrei să te programezi, genul tău, data și ora programării. După ce ai selectat aceste criterii, vei primi o listă întreagă cu toate saloanele sau hairstyliștii potrivit căutărilor tale. 

Servicii disponibile pentru femei și bărbați

Platforma și aplicația Stailer pot fi utilizate pentru a te programa la orice salon înscris, care oferă servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De pe prima pagină a site-ului și a aplicației va trebui să selectezi genul tău, apoi vei vedea doar servicii corespunzătoare acestuia. 

Fiecare doamnă sau domn se poate programa la numeroase servicii comune precum cosmetică, epilare, pensat, masaj, manichiură sau pedichiură. Bineînțeles, sunt servicii care se potrivesc doar unui anumit gen, însă pentru a le găsi este necesar să selectezi genul tău. Vei avea la dispoziție toate saloanele care oferă tipul de servicii respective. 

Vă puteți programa chiar și împreună la un salon care oferă atât servicii pentru femei, cât și pentru bărbați. Din contul de pe site sau de pe aplicație puteți face rezervări la aceeași oră, la același salon și la hairstyliști diferiți. 

Setează remindere pentru programările tale!

După ce ai făcut o programare, pentru a te asigura că nu uiți de ea, Stailer îți oferă ocazia de a seta remindere. Acestea vor fi trimise la intervalul stabilit de tine, fie prin mesaje text, fie prin notificări de tip pop-up pe telefon. Cea din urmă corespunde doar aplicației. Vezi informatii suplimentare aici

În cazul în care ai făcut o programare pentru un prieten, acesta poate primi și el remindere. Prin introducerea numărului său de telefon, acesta poate primi mesaje text care să îi reamintească de programare. 

Stailer îți oferă o mulțime de beneficii atât în ceea ce privește programările la salon, cât și detaliile despre acestea. Prin utilizarea aplicației sau a site-ului vei descoperi doar profesioniști în materie de hair & beauty pe care îi poți alege în funcție de preferințe. În plus, poți vedea și ce părere au alți clienți despre un serviciu sau salon, prin citirea recenziilor. 

 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *