Ai nevoie de o programare azi la un salon? Stailer te ajută de la distanță

stailer 21 mai

Ai nevoie de o programare azi la un salon? Stailer te ajută de la distanță

Iată că, după 1 an de zile, în care pandemia ne-a închis în case și ne-a amânat toate evenimentele din viața noastră, a venit și momentul relaxării în care, putem ieși din casă și ne putem bucura de libertate. S-a dat startul sezonului de nunți, botezuri și alte evenimente importante la care trebuie să participăm.

Ai vreun eveniment în Oradea? Stailer este aliatul perfect

Însă ce ne facem când avem un eveniment în Oradea spre exemplu, iar noi suntem din Suceava? Mergem bineînțeles, doar se mărită verișoara noastră și suntem trecuți pe listă. Nu putem lipsi și nu mai putem da vina pe pandemie, pentru că toate rudele o să ne sară în cap dacă nu mergem.

Nu ne putem lăsa în baza verișoarei că ne găsește ea un salon de beauty, având atâtea pregătiri pe cap, așa că trebuie să ne găsim noi unul, pentru că nu putem merge la nuntă oricum.

Cum nu prea cunoaștem orașul, mai bine apelăm la platforma Stailer să ne facem o programare rapida la un salon de infrumusetare din Oradea, pentru că evident nu putem pleca de acasă gata aranjați. În atâtea ore de condus, de căldură și geamuri la mașină deschise, coafura și machiajul nu vor rezista.

Ca să nu ne complicăm atât, plecăm cu o zi înaintea nunții, pentru a avea timp de toate. Stailer ne ajută să găsim un salon de beauty potrivit pentru noi și nevoile noastre și nu este nevoie să sunăm să ne facem o programare cu 2 săptămâni înainte, o putem face și cu o zi înainte.

Putem găsi un loc liber și la salonul Infinity Beauty Center din Oradea, unul dintre cele mai renumite saloane de beauty, tot cu Stailer.

Așadar, nu mai trebuie să ne facem griji de cum vom arăta la nuntă, pentru că Stailer ne poate ajuta de la distanță.

În ce orașe mai găsim Stailer

Poate că ai un eveniment în capitală, în Iași, Timișoara sau Cluj Napoca și ai nevoie de aceleași servicii de la un salon de beauty. Stailer activează deocamdată în aceste orașe, însă cu șanse mari să se extindă și în celelalte colțuri ale țării.

Este o platformă așteptată și de ceilalți locuitori și asta pentru că oferă o serie de servicii avantajoase. În primul rând este o platformă care eficientizează timpul și nu te lasă la greu atunci când ai nevoie de o programare la un salon cu orice preț. Nu trebuie să mai suni în stânga și în dreapta pentru un loc liber, te programezi online, la orice salon dorești, în mai puțin de 3 minute.

Nu-ți fă griji că vei călca pentru prima dată pragul salonului ales, pe Stailer ai toate detaliile necesare cu privire la toate saloanele, detalii care includ prețurile serviciilor, timpul de execuție, fotografii în detaliu ale saloanelor, cât și recenziile celor care au utilizat deja Stailer.

În plus, toți profesioniștii au o experiență vastă în domeniu, care iubesc ceea ce fac și se implică în totalitate, pentru a oferi servicii de calitate superioară. Și ce e mai bun am lăsat la final, Stailer este o platformă 100% gratuită și o poți utiliza ori de câte ori dorești.

Așadar, bucură-te de evenimentele pe care le ai și nu-ți fă griji pe ringul de dans, deoarece coafura rezistă cu Stailer!

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *