Afla daca este sau nu o femeie frumoasa

7 ian.

Afla daca este sau nu o femeie frumoasa

Se poate descurca singura

O femeie ce nu are nevoie de un barbat in viata ei este o femeie increzatoare in sine, iar increderea in sine este cheia catre frumusetea adevarata. O femeie care nu are nevoie de aprobarea altora radiaza securitate, siguranta si liniste, lucruri care o diferentiaza de doar o simpla fata atragatoare. Pentru ca a fi femeie nu tine doar de a avea nevoie de un barbat, si o femeie frumoasa intelege ca ea, singura, isi este suficienta.

Este mai retinuta

Nu este nimic mai intrigant decat o femeie misterioasa, una care isi tine deoparte de gura lumii treburile si viata privata, dar si gandurile care nu ar trebui dezvaluite catre ceilalti.

Pentru ca nu este nimic mai urat decat acei oameni care vorbesc doar pentru a se auzi vorbind. O femeie frumoasa este plina de surprize si devine si mai frumoasa cu cat iti petreci mai mult timpul in compania ei.

Ii pasa de cei din jur

Este ceva mai frumos decat altruismul? Frumusetea se regaseste in cei carora le pasa mai mult decat de ei insisi. O femeie cu adevarat frumoasa este grijulie si miloasa; ea nu va ezita niciodata in a arata celor din jur ca ii pasa de ei. Fetele atragatoare se joaca cu inima ta, cele frumoase o vindeca.

Este deschisa

Femeile frumoase nu isi impun singure limite. Sunt mereu deschise catre noi idei, locuri si oameni. Ele nu se feresc de unele lucruri doar pentru ca le-ar fi frica sau din cauza stigmatelor, ele sunt frumoase tocmai prin mintile lor deschise si prin indrazneala lor.

Este sufletista

Este ceva atat de urat la oamenii cu suflete rele si cu totii am intalnit asemenea persoane care sa ne demonstreze asta. O femeie frumoasa radiaza nu numai prin prisma parului ei stralucitor, ci mai mult datorita acelui lucru din inauntrul ei care te face imediat sa vrei sa fii in preajma ei. Fetele atragatoare nu au nevoie sa-ti arate sufletele lor, fetele frumoase te atrag imediat cu sufletele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *